Follow:

De nieuwe Palmolive Ayurituel-lijn


Afgelopen dagen heb ik leuke perspakket binnengekregen. De producten zitten in cute mandje en leuk met strikje eromheen de mandje. In de mandje zitten er namelijk twee nieuw Palmolive Ayurituel lijn “Energy – Indian Sandlewood & Ginger” en de”Joyous – Indian Mulberry & Lotus Flower”, twee gasten handdoekjes, een Aroma oil Vata en een boekje “Begrijpelijke Ayurveda”.

Ayurveda is een eeuwenoude leer uit India, waarbij doshas (verschillende levensenergieën) centraal staan. Deze kunnen worden gestimuleerd of beïnvloed door geuren, kleuren, yoga, massages en voeding. Het geheim ligt in een harmonieus evenwicht tussen de verschillende doshas, waardoor je je optimaal lekker in je vel voelt. Door het hectische westerse leven wordt Ayurveda ook in Nederland steeds populairder. Vanaf nu hoef je geen ingewikkelde analyses meer te laten maken om een beetje Ayurveda in je leven te halen. Met Palmolive Ayurituel breng je de dosha-leer gewoon naar je badkamer.

Een boekje met veel informatie. Handig!Palmolive Ayurituel Energy heeft geurtonen van Indiaas sandelhout en gember, geuren die stimulerend werken en de zintuigen prikkelen. De warme, fluweelachtige geur van sandelhout speelt een belangrijke rol in de Ayurveda. Hiermee stap je fris, in balans en met nieuwe energie je badkamer uit.

Het ruikt naar kruidig maar niet te. Ik vind lekker geurtje, warm geurtje. Geeft die energy? Hmmm niet echt gemerkt. Maar het ruikt lekker en mijn lichaam lekker schoon en zacht aan.


Palmolive Ayurituel Joyou ruikt naar Indische moerbei en lotusbloem. Met deze bijzondere geurencombinatie kan je je volledig ontspannen. De lotusbloem staat voor reinheid en compleetheid en reikt terug naar de oorsprong van alles: de godin Lakshmi stapte in het hindoeïstische scheppingsverhaal uit een lotusbloem. Ze is de godin van geluk, de geefster van rijkdom en geestelijk welzijn, harmonie en overvloed.

De geur is heerlijk bloemig en blijft goed lang hangen. volledig ik me ontspannend? niet echt, wel een klein beetje.

Beide showergels schuimen voldoende hoewel allen met mijn handen gebruik. Ik douch meestal zonder een puffje gebruiken. Het maakt mijn huid lekker zacht aan na gedoucht. Ayurituel Energy gebruik ik in de morgen en Ayurituel Joyou gebruik ik in de avond. Beide showergels hebben heerlijk geurtjes.

Deze douchegels kun je vanaf deze week kopen in de winkel en kosten € 2,89,- per flacon voor 250 ml.

Op facebook kun je meedingen naar een reis naar het verre India en daar kun je via de test er ook achter komen welke douchegel het beste bij jouw past.

Share
Previous Post Next Post

You may also like