Follow:

Dear diary #1

Untitled
Nieuw jaar komen natuurlijk nieuw weken en een week is al ook voorbijgaan. Iedereen wilt natuurlijk goede dagen hebben maar het leven is niet altijd zo fijn zoals wij willen. En eerlijk wil ik ook niet met niet fijne dingen beginnen en einden. Toch leven hoort dat soort dingen bij maar hopen natuurlijk zo min mogelijk slechte dingen komen. Dus be positief.

– Begin deze week is niet zo goed want eind van vorige jaar lag ik in de bed (artikel) en op Djess`s wangetje zien rode plekjes. Graag wil ik mijn man bedanken dat hij heeft voor mij verzorgen. Van Jeannet kreeg ik lekker mandarijntje – dank je wel. En ook Djess dat zo lief is dus ik kon toen lekker rusten in de bed tot mijn lichaam lekker voel. Helaas de laatste nacht van vorige jaar kon ik niet slapen van vuurwerk geluidjes die vanaf half acht al begonnen. Djess was ook bang voor dat geluidjes. En bovendien een half van mijn hoofd duizelig. Echt niet prettig dus ik lag zonder ogen dicht te slapen. Gelukkig sliep Djess wel lekker hoewel zijn hand houd mijn lichaam goed vast als er vuurwerk geluidjes hoorde. Toen bijna nieuw jaar tijd kwam, werd Djess wakker en dan ging ik mee naar beneden want ik had honger maar niks om te eten. Jammer! Appel eten dan maar.

– Wat fijn is dat mijn lichaam stuk beter word, alleen mijn buik voel ik me opgeblazen. Gelukkig heb ik wel poepen gelaten. Heerlijk is dat. Een van mijn wensen dit jaar dus snel uitgekomen 😉 Thank you Allah! Ik bleef gewoon thuis behalve mijn lieve man en Djess gingen naar oma Cor. Daar waren ook ma en pa en broertjes van ma met hun vrouwen.

– De volgende dag moest helaas mijn man naar werk dus wij zijn maar met tweetjes thuis. En s`s morgen voelde ik mijn lichaam nog steeds niet fit genoeg. Mijn schoonmoeder kwam langs om mij vandaag te trosten want vandaag 2 jan is overlijden van mijn vader. Ik wilde niet te veel denken en buiten scheen de zon dus wij gingen even toch buiten.

– Opgeblazen buik is toch niet zo fijn maar gelukkig kon ik lekker kentut…yes…heerlijk is dat. Op deze dag was Mariska jarig maar ik kon niet mee dus alleen Arjo en Djess naar haar verjaardag toe. Hoewel mijn buik nog steeds niet fijn was, maakte ik toch van mezelf wat foto 😉 en een beetje nep lachen voor foto 😀

– Hoe fijn is het als lichaam stuk beter is. Lekker kan ik weer wat dingen te doen zoals samen boodschappen doen.

– Er liggen een paar leuk dingen binnen dus tijd om foto`s te maken voor de site en een artikel hierover komt er aan.

Ik voel me dus nu beter..heel beter. ik kan weer dagelijks dingen doen. En zo vandaag begint de schooldal. Ik weet het niet of ik deze artikel doorga naar volgende week.

Share
Previous Post Next Post

You may also like