Follow:

Deborah Milano – Precious Metal Collection “Beige”


Nieuw seizoen…nieuw collectie komen. Geïnspireerd door de speciale glans van metaal creëerde Deborah Milano de Precious Metal Collection. Oogschaduw en nagellakjes. Vandaag laat ik jullie een setje in de kleur Beige.

24Ore Metal Oogschaduw – €9,10
De glanzende metallic kleur zorg voor een prachtig en chic resultaat. De oogschaduw is verrijkt met glinsterende pigmentdelen en parelstof voor prachtige glanseffect.

De oogschaduw ziet er prachtig uit. De pigmentatie is helaas minder goed. Droogt en nat aanbrengen heb ik last van vallen en gliters/parels uit.
Shine Tech MEtal Nail Enamel – €7,11
Speciaal voor de Precious Metal Collection breidde Deborah Milano haar glamoureuze nagellak uit met metallic kleuren. In de formule zit een hoge concentratie van pareldeeltjes. De kleuren zijn gelijk aan 24Ore Metal Oogschaduw voor een perfecte match.

Een laagje geeft al mooie glans metallic effect. Met twee laagjes zijn veel mooier. Het lakt makkelijk en droogt ook best snel.

De oogschaduw zijn in 6 kleuren en ook de kleuren van nagellakjes gelijk aan oogschaduw voor een perfecte match. Ik vind beide mooi match kleuren. Alleen de oogschaduw vind ik minder fijn. Van deze kleur ben ik voor nagellakje.

Deze collectie is in samenwerking met het sieradenmerk Breil, bij aankoop van minimaal 2 producten uit de Precious Metal Collection maak je t/m 31 december 2012 kans op een van de originele BREIL armbanden t.w.v. €94,- uit de Secretly collectie. Voor de voorwaarde zie je de actieflyer in de winkel.

Deborah Milano – Precious Metal Collection (limited edition) zijn vanaf oktober verkrijgbaar in de winkels.

Share
Previous Post Next Post

You may also like