Follow:

Dhini diary : Bah!

Untitled
Op dit moment lig ik in bed want ik ben ziek. Mijn hoofd is duizelig, mijn lichaam warm, mijn buik kram. Echt niet prettig om ziek te worden en ik wil niet boertje laten want ik proef vies smaak. Ik doe liever poepen laten.

Mijn man heeft twee dagen geleden en vandaag mij gemasseerd maar ik voel me nog steeds wind in mijn heel lichaam. En bovendien is het raar want op deze dagen zaten mijn familie naast bed waar mijn vader lag. Mijn vader was klaar voor om rust te gaan. Vorige jaar wist ik alleen dat mijn vader ziek was en met hoop dat hij snel beter werd. Nu zal ik jaarwisseling niet leuk vinden want daarna is de dag mijn vader overlijden.

Eerlijk heb ik een paar keren nieuw jaar gevierd maar voor mij dat is niet nodig. Nee…….het klinkt zeker saai maar ik blijf liever gewoon thuis. En op tijd naar bed. Ik hoeft niet op om 00.00 te wachten.

Heel fijne avond allemaal. ik ga nu proberen te slapen.

Share
Previous Post Next Post

You may also like