Follow:

Dhinilicious… blij

Good Nieuws….! ….BLIJHEID niet alleen van Konad pakketje en my layout weer update is maar ….. Ik ben zo blij (nog steeds) dat het goed gaat met mijn moeder. Ze was ziek. Gisterenmiddag heb ik haar gebeld en Ik hoor haar stem beter (vol energie) dan een paar dagen geleden, toen ik haar belde. Oh.. Ik ben zo blij om te horen. Ze eet nu beetje bij beetje rijst. Ze is te actief geweest. Vandaar werd ze ziek.

Andere nieuws die maakt me blij is dat myn oude zus 120 Pro palette e/s heeft ontvangen (als verassing voor haar) die ik via ebay voor haar heb besteld. Ze is zo blij met die kleuren vooral de knalle kleuren. Ja.. ja… Ze is gek op knalle kleuren. Gisterenmiddag was ze bij myn moeder dus ff met haar geklets. Ze zei… “Nog dank je wel voor die e/s palette”. En natuurlijk vroeg ze over rode lipstik omdat op is, nep wimper enzo. Binnen in my hart “Als ik geld genoeg heb, wil ik weer naar jou leuke dingen sturen”. Het is niet alleen voor jou, maar ook voor jou kinderen en natuurlijk voor myn ouders. En Ik voel me heeeeeeeeerlijk als ik myn familie blij kon maken.

Of misschien (hoop ik) op een dag komen myn familie bij bezoeken dan kunnen jullie zelf leuke dingen hier zien en kopen. Leuk he..! die myn fantasie (dagdromen).

P.s. Riview over 120 Pro palette e/s vind je op MissLipgloss.

Liefs,

Share
Previous Post Next Post

You may also like