Follow:

Dhin`s bestelling binnen 12.07.11


Vandaag word ik vrolijk van want my bestellingen binnen vanmiddag :dance: ja..twee pakketjes op een dag. Wie zou niet vrolijk van worden he?! Djess werd ook blij van want zijn moeder is happy 😀
Zoals jullie weten (als mij volg) dat my fav. base coat kapot is, terug lezen. Dus ik ga bestellen. Helaas bij Echantra was op en wil graag snel hebben dus ik zoek andere webshop en bij twee webshops head2toebeauty.com en feelunique.com daar heb wat dingen besteld.


Bij head2toebeauty.com heb drie Seche clair base (review) coat $3.25 per stuk (van plan 1 voor winactie) en een China Glaze Fast Freeze Quick Dry ($4.10). Ik besteld op 6 juli en ontvang op 12 juli (een weekje dus) de verzendkosten $13.94.

bij feelunique.com is helaas geen Seche base clair maar wel top coat! Daar heb drie dingen besteld : Mavala Nail Polish Thiner £4.70 in 10ml (Ik heb op Pink Polish gelezen), Nubar Diamont Seal & Shine Topcoat 15ml £5.60, Leighton Denny Manicure Gloves £2.75 verzendkosten Europe – FREE :dance: daar hou ik van 😀

Ik vind het best snel service in weekje, vind je niet?!

Heb je ervaring met de webshops?

Share
Previous Post Next Post

You may also like