Follow:

Dhin`s buik in 33 weeks

Snel myn buik op foto en dan scrap maken :pict: :klik: boven kan jullie zien de resultaat. Eenvouding foto en scrap van myn buik in 33 weeks.

Met my gaat niet zo fit. Ik voel me beetje grieperig/snotterig….kietelende neus. Ik denk dat ik zo laat naar bed ga ofzo en dus vanaf morgen ga vroeg naar bed (proberen half tien lig in de bed). Onze wonder beweegt wel regelmatig en wij doen (zoals altijd) onze handen op myn buik en zo leuk hoe de baby reageert… :heart:

Verder heb ik niet zo veel om te vertellen en dus..fijne zondag! Liefs!

P.s. Dankzij Christine kan ik de water make up palette van merk Grimas kopen, na gegoogled kan ik vinden waar kan ik die kopen. En ik heb die schminke set hier bij ons in de buurt (feestwinkel).

Share
Previous Post Next Post

You may also like