Follow:

Dhin`s buik in 37 weeks & tasje staat klaar

Ik voel me goed, toch af en toe voel beetje grieperig of moeilijk in en uitademen vooral tijdens slaap (zwaar). Ik voel me onze wondertje onderin my buik drukken. Nog niet echt zo pijn maar wel heel af en toe druk my urineblaas. We hebben genieten nog, vooral Papa Arjo…ja..myn lieve man vindt leuk op myn buik zoenen en eromheen wrijven. Gisteren moesten wij lachen :huahua: samen toen myn lieve man bezig aan het zoenen was, twing (ploep) onze wondertje in myn buik deed.
Of soms…onze wondertje beweegt en ik roep gelijk myn lieve man en gelijk wrijven op myn buik eroheen dan onze wondertje wordt rustig….. :hihi: spelletje he …met ons!

Staat het tasje al klaar?

Ik ga in het ziekenhuis bevallen, dus bereid ik voor en ik neem het volgende mee:
– pyjama
– warme sokken
– badjas
– pantoffels
– voedingsbeha
– ondergoed
– fototoestel met flitser/videocamera en batterijen
– mobiel
– toiletspullen

En voor baby:
– 2 rompertjes
– 1 babypakje (of een broek en een truitje)
– babymutsje
– sokjes
– omslagdoek of wollen dekentje
– Maxi Cosi
– Luiers

[note]Dinsdag 2 maart naar VK om 2 uur en samen met myn lieve schoonmoeder daar naar toe.
Maandag is de laatste dag naar zwangerschapsyoga[/note]


Weet iemand wat moet ik nog meenemen?

Share
Previous Post Next Post

You may also like