Follow:

Dhinstagram #54

Goede avond! Vanmiddag gaat Djess weer naar groep 1 maar vanmorgen was hij in peuterzaal. Na geluncht fietste ik Djess naar groep 1 brengen. Vandaag is ander juff. Toen ik hem ophaalde, zag alle kinderen buiten spelen en ik zag mijn lieve Djess die alleen maar daan stond. En toen zag ik een meisje Djess`s handje pakte om naar zijkant maar geen bewegingen van Djess. Daarna bracht de juff Djess samen met die meisje naar zijkant want alle speldingen moeten opgeruimd worden. Djess stond in de weg vandaar! Ik zwaaide naar hem maar geen zwaaide terug van hem. Door verlegen deed Djess niks….aaah…ventje…ventje…toch!
Toen kreeg ik te horen dat deze keer weer goed ging. Djess speelde lego en hij vertelde aan juff dat hij thuis lego en groot lego heeft. Djess moet nog aanwennen. Tot volgende maandagochtend en donderdag middag maar volgende week donderdag zijn ze niet de klas dus sla deze keer over.

Dhinstagram 54
Dhinstagram 54
– Uitgeprint alpabhet decoratie
– Zelf gemaakte kussensloop – artikel
– Love bluawe lucht
– Opgemaakt january
– Djess zit voor eerste keer in groep 1 – artikelartikel
– Djess wilt altijd mij helpen zo vanmiddag ook..thank you! Alleen vergat ik de broodjes plat moesten hi..hi maar resultaat zijn ze lekker

Share
Previous Post Next Post

You may also like