Follow:

DIY : Deksel vrolijk maken

Hi..hi…. Gisteren heb ik samen met Djess lekker samen leuks gedaan namelijk de deksel vrolijk te maken met washi tape (plastics en paper). Als ik potjes heb (bruine bonnen potje of zo), was ik hem en dan gebruik ik hem voor iets wat lekker (snoepjes, chocolade etc) en ook gebruik ik hem voor kruiden of bouillon. De deksels vind ik niet zo vrolijk dus ik besloot om vrolijk te maken. Djess helpt met knippen….ja hij kan heel goed doen. Thanks Djess!

 photo 1nov2013DhDIY1a_zps6cda419a.jpg photo 1nov2013DhDIY1aa_zpsdeb7c285.jpg
Hier zijn ze…ze zien toch nu vrolijk uit.

 photo 1nov2013DhDIY1b_zps96cdc43f.jpg
De kist ligt een tijdje leeg en nu gebruik voor kinder surprise spullen. De kist heb ik Argan winkel ontvangen. Nu ook wordt vrolijk met washi tape.
 photo 1nov2013DhDIY1bb_zps81847b24.jpg
Before….de schelpen heb ik van Renesse strand meegenomen. Leuk voor decoratie in huis. De potje was van bruine bonnen geloof ik.
 photo 1nov2013DhDIY1bbb_zps39c7a299.jpg
After zien ze er vrolijk uit.

Handig die washi tapes, vind je niet?!

Share
Previous Post Next Post

You may also like