Follow:

Djess 30 weeks

Yes! Tijd gaat gewoon door en vandaag is Djess in 30 weeks. Er zijn heel veel dingen die ik heb over Djess meegemaakt. Alles ….van huilen, lachen, zeurgeluidjes enzo maar door. Nu onze baby wordt goed (in onze ogen) gegroeid. Hij kunt nu staan (nou ja staan!)..ok nog niet in eentje maar toch het gaat snel. Zitten is best aardig, nog niet echt vaak doen. Djess staat liever, als lig in box, sta gelijk hij.
Eten..is gelukkig redelijk goed…op oma manier heb ik gezien en heb thuis ook gedaan. Wel uitpotje…verse eten moet Djess aanwennen.
Op zondagavond en gisterenavond heeft Djess in zijn slaap gezeur heeee…eeeee heeeee. Wij weten niet wat. Wij denken dat er misschien een tandje komt ofzo…

Ik word mager (45kg nu…eigenlijk aardig gewicht dan toen 42kg), denk ik want een paar van myn skinny jeans zijn beetje te groot. En heb nu platte kont 🙁 niet echt plat maar toch niet leuk om te zien. Ik wil my billen beetje tweweng naar achter..dat vind ik mooi als dat heb 😉

Share
Previous Post Next Post

You may also like