Follow:

Djess – een maand al op basisschool

Goede morgen! Bijna een maand zit Djess in groep 1. Volgens de juff ging best goed. Nu hoefde de juff Djess`s hand pakken om iets te doen. Alleen praat Djess met klasgenoten nog niet, wel met juff (fluistert) heel zacht praat (thuis niet hoor). Tijdens avond eten vroegen wij aan Djess wat heeft allemaal op school gedaan en Djess vertelde alles en als ik hem vroeg “Doe je ook mee?” Djess zei “Nee” Wel thuis doet hij na hi..hi… Dj…Dj..toch! Wel kan hij onthouden (de liedjes) en aan ons laten horen.
Wat grappig is, riep iedereen Djess vooral de meiden (als ik Djess hallen of brengen en op fietspad tegenkomen) “Hoi Djess” “Dag Djess”. Alleen krijgen ze geen terug groetjes van Djess omdat Djess timide is. Als ik Djess middag les naar school breng, kom meestal drie meiden (op de foto) en Hoi…Djess en ze willen met Djess spelen. Zo lief die meid… Helpen Djess de schommel duwen en ook Djess schoenen de ritjes dichtdoen toen ze zag dat de ritsen nog open waren.
Hoewel Djess nog niet veel praat met andere kinderen, heeft Djess wel zin in naar school en nog geen klachten. Soms zorg ik het wel dat het gaat niet goed. Maar juff zei…het ging goed! Toch ben ik altijd nieuwsgierig naar.
Djess - Groep1
Foto`s gemaakt met Samsung Galaxy Fame

Share
Previous Post Next Post

You may also like