Follow:

Djess month eight

8 maanden is Djess vandaag geworden. Wat vliegt tijd snel he..! Acht maanden al. Ik geniet echt van als moeder hoewel soms gefrustreerd als Djess hapje niet wilt eten. Maar ja volgens info..baby`s bepalen en myn moeder zei ..als je nog BV :baby: geven dan eet niet zo veel maar later…eet veel. Dus ..ik hoop wel maar verder ziet Djess er gezond uit. Djess eet wel maar niet zo enthusiat net als alle eerste keer. Yoghurt eet Djess makkelijk. Djess kan nu in box staan en ook terug zitten, beker goed vashouden. Djess is gek op papa…en papa ook. Niet alleen papa en mamazijn ook Djess maar myn schoonfamilie zijn gek ook op Djess. Ok myn familie hoewel aleen maar via foto`s zien en Djess`s stem horen.

Slapen gaat redelijk goed…overdag kan Djess best lang slapen nu en ook avond maar vaak graag :baby: BV tijdens slapen..gelukkig hoeven wij niet opstaan om flessvoeding warm te maken. Hup…gewoon naast mij…ik slaap Djess ook maar dan :baby: BV :hihi:

Ik wil Djess op foto`s maar Djess kruipt overaal…kan niet stil en ik moet terug naar de plek waar het moet…Djess kruipt zo snel en hup al voor mij dus moet ik naar andere kant en heiiiii Djess kruipt ook naar andere kant 😀

Djess kan echt genieten van badderen en Djess doucht graag 2x per dag anders zeuren….heeeuhhhhh….heuuuuh… ik wil doucheeeeeeen.

Share
Previous Post Next Post

You may also like