Follow:

Djess…wie is papegaai? ic (ik)

Untitled
Untitled
Canon 600D + 18-55mm

Vandaag is Djess 30 maanden geworden. Hieronder lijstje alles over Djess

– Djess slaapt al lang in eigen bed. Voordat slapen roep meestal mij. Mamma…mammaaaaa en ik zit in andere kamer. Ik antwoord af en toe. Ik zei…Djess bobo, mamma mail en besok main-main. En eergisteren avond herhaalde Djess wat ik zei…Djess bobo, mamma mail en besok main-main (Djess slapen, mamma check email en morgen spelen)

– Djess gaat sinds eind augustus naar peuterzaal. Nu ging het goed (2 uurtjes) – trots op. Meestal liet Djess zijn bedroefde gezicht zien en dan glimlachte he..he…Acteren van Djess is dat.

– Djess vind het ook gymmen. Alle dingen heeft Djess al geprobeerd. Net als deze week woensdag…in het begint was eng met hangende pal maar daarna …lagi…lagi…en lagi (nog een keer, nog een keer en nog een keer)

– Glijbaan kan Djess ook nu zelf doen. Heel goed.

– Eten heb ik geen zorgen meer. Djess eet goed. Ok…nog niet alle groenten en fruit maar in dit geval eet Djess goed. Allen in het begint doe Djess meestal lastig maar daarna eet hij wel, alleen zo traag. Poeh…dat kost tijd zeg!

– Wat erg van ons he…Djess slaapt nu in eigen bedje overdag en avond maar als wij vroeg naar bed, willen wij dat Djess tussen ons slapen soms maakt ik hem wakker en slapen samen 😀

– Klinkt misschien bleh….maar voor mij echt heerlijk geurtje uit Djess mond. Ik vind dat niet stink. ik duw meestal mijn neus naar zijn mondje zodat ik de geurtje kan ruiken…raar he…ja dat ben ik he.

– Djess klets ook vaak, nadoen…papegaai. Djess…wie is papegai? ic zei Djess ha…ha…dat klopt maat toen ik papegaai liet zien en ik vroeg hem…Djess papegaai? Nee…ja wel zei ik…nee joh!

– Heerlijk en lekker ventje is Djess toch.

– Djess is gek op sinaasappelsap, chocomelk, cake, koekje, snoepjes (meestal bij zijn oma. thuis geen snoepjes), patat, melk, water, meloen, watermeloen.

– Ik kan echt niet stoppen om hem te zoenen…..heerlijk zacht en gladde huid en het ruikt hmmmmheerlijk naar zwitzal.

– Alles wil Djess ons helpen en graag zelf doen. Djessi doen….djessi doen

– Als ik samen met Djess winkelen, is Djess meestal lief. Soms beetje vervelend dat is normaal natuurlijk voor kleine kind. Ik bedoel hier…niet krijsen ofzo. Dat is toch fijn.

– Djess praat in twee talen soms gemengd net als ik 😉 zoals vliegtuig atas/boven, angin/wind buiten

– Ik wil alles hier over Djess vertellen van goed en slechte maar het zou lange lijstje zijn dus ik stopt maar tot hier he….he…

– Lieve Djess..je bent echt een zon in onze hart en huis. Lots of love …cintamu pappa en mamma

Jammer dat sommige woorden ben ik vergeten, maar wel lachen als ik begrijp wat Djess bedoel. Een paar zinnen van Djess die nog niet onduidelijk…
– uvrouw
– puhahal
– topo
– hari
– ic

Share
Previous Post Next Post

You may also like