Follow:

Djess zat achter op de fiets (1ste keer voor mij)

Dear Bloggie, Best laat blogpost update vandaag want het was heerlijk zonnig vandaag dus lekker even buiten zitten na Djess middagdutje en even fietsen. Op vorige blogpost vertelde ik naar jou dat ik vanmorgen ga fietsen. Het is de eerste keer voor mij (niet fietsen eerste). Ik bedoel hier..iemand achter mij op de fiets zitten en het was Djess dus ik moet extra voorzichtig. Ik was erg bang, eng dat gevallen want het is toch best zwaar Djess zat achter mij. In het begin liep ik op de fietspad want het was best druk….fietsers..iedereen naar school of werk of kinderen naar school brengen. Toen achter mij iets rustiger, durfde ik op de fiets te zitten en goel..goel…en ik heb gefietst met Djess achterop. Oeh…. spannend zeg! Terug ook..ja..ja…

Op peuterzaal ging Djess goed alleen de laatste uurtje werd Djess vervelend. Ik denk door moe en honger. Toch bleef Djess drie uur en ik ook. Thuis kreeg Djess beloning van mij..een pakje chochomelk..hmmm

Wat grappig is dat een jongetje tegen mij zei…appel jam..jam…! ja… appel jam..jam..zei ik tegen hem. Op maandag zei ik tegen Djess “Djess jam..jam?” (betekent dat Djess de koekje of appel moet opeten, niet alleen vasthouden dus ik zei tegen Djess ..jam..jam…) En die jongetje zei tijdens appel eten “appel…jam..jam… ” en toen andere kinderen ook doen mee. Ze zegen “jam…jam…” hi..hi…grappig.

Na middagdutje gingen wij even fietsen en daarna lekker in de tuin ijs cream ‘raket opgegeten.

Prettig avond bloggie!

Share
Previous Post Next Post

You may also like