Follow:

Djess`s haul : Zeeman

Vanmorgen gingen wij naar wijkcentrum hier in de buurt. Lekker even wandelen….niet eenden voeren vandaag want wij hebben nog geen oude broodjes. Richting wijkcentrum at Djess half appel en daar Djess heeft de appel opgegeten. Lekker rustig en lief zo 😀 !
Na broodje gehaald bij AH, richting Zeeman om een paar leuke boekje voor Djess te gaan kopen. En daar liggen genoeg leuke boeken met aantrekkelijke prijs. Ik heb maar 2 meegenomen. ABC boekje en dieren op boerderij. Daarna heb ik een paar rompies (groot maat) gekocht, een vest, kam , set manicure, eenden bad spelgoed. De meeste spullen ik in de sale gekocht, behalve rompies.

Toen wij bij Blokker waren, zag ik hoesje voor sleutels €1. Er zitten 4, me twee en voor arjo twee. Daar Djess begon te vervelend dus sim sa la bim…ik haalde uit Djess tas (bumba tas – sinterklaas cadeau) een chocomelk. Djess glimlacht gelijk en drink snel op. Daarna terug naar huis.

Thuis liet Djess zijn shoplog aan papa Arjo. De ABC boekje neemt Djess naar de slaapkamer (nog niet zijn bedje) mee. Even de plaatje bekijken. Nog geen een uur word Djess zoals gewoonlijk wakker en loopt naar mij toe met die boekje bij zijn hand. Nu lig Djess lekker naast zijn pa, terwijl ik dit artikel aan het type. Maar ik ga snel richtig bed toe want ik voel me niet geweldig. Wel ben ik net even gemasseerd door Arjo. Thank you sweety!

Dat was het de dag van onze dag!

Hoe was het bij jullie?

Share
Previous Post Next Post

You may also like