Follow:

Djess`s outfit : Hujan

Hujan terus! Ik vind het niet erg af en toe regenen maar toch zat als iedere dag regenen. Gelukkig hebben wij paraplu dat is toch handig ding en ook jas met Capuchon. De laatste zoek in nog en liever de lengthe langs onder de kontje. Vooral nu veel regenen is die jas nodig als ik DJ heen en weer op school halen en ook als boodschappen doen ofzo. Met de fiets in de regen en met paraplu dat durf ik niet. Ik kan fietsen maar de hele toch met een hand fietsen en DJ achter zit..Nee… beter ik ga lopen en gelukkig ligt de school niet zo ver weg van ons huis. Ik zoek nog steeds die jas en hopelijk met sale actie kan ik hem vinden 😀 . Ik zoek niet alleen voor mezelf maar ook voor DJ dus tijd om eerst via webshop online rondsnuffelen.

Wearing : Jeans – via kiabi.nl | Jas – name it | Paraplu – giftsmore.nl | Handschoenen – Hema | Shoes – Zara
Untitled

Untitled
Untitled
Untitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like