Follow:

Djess`s outfit : Unicorn

Eergisteren zeiden wij dat morgen maar half dag op school daarna na weekend DJ heeft vakantie. Maar DJ zei…Nee…morgen twee keer dan een keer (gisteren dus). Ik vroeg DJ om naar juff te vragen of vandaag (gisteren twee keer of een keertje). Toen ik DJ ophaalde, vroeg ik hem of straks na lunch terug naar school. DJ zei …Nee vandaag maar een keertje, mama heeft gelijk. Ja… nu geloof je he! Vandaag gaan wij misschien naar Ikea of naar het centrum. Oei..dat is lang geleden ga ik niet meer naar school sinds DJ op groep1 zit. Soms mis ik het wel, soms niet. Toch wel lijkt mij leuk om even langs de winkels 😉 Lastig he als je niet zelf kunt rijden. Als met de bus heb ik geen idee of de kid van vier jaar kaart moet kopen of nog gratis. Ik moet uitzoeken/googleen. Deze verjaardaghoedje kreeg DJ samen met DJ`s crea bea op verjaardagfeest van zijn klasgenoten. Maar ik laat alleen de hoedje 😉

Fijne zaterdag allemaal! – vanmiddag komt het artikel van adventskalender dag 20

Wearing : tshirt/sokjes – Zeeman | Jeans – Hema
Untitled

UntitledUntitledUntitledUntitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like