Follow:

Dr. Organic Skin Clear 5 in 1

2017_Dr_Organic_Tea_Tree1a
Het Award-winnende biologische merk Dr. Organic introduceert een nieuwe lijn Skin Clear 5 in 1, speciaal voor de probleemhuid die biedt een innovatief reinigings- en verzorgingsregime. Skin Clear 5 in 1 kan de huid helpen om roodheid van de huid te verzachten en poriën te verkleinen. Dr. Organic Skin Clear 5 in 1 zijn er maar lief zes producten en ik testte drie producten uit. Vandaag deel ik mijn mening met jullie uit. Lees je mee


De verpakking van de nieuwe lijn Dr. Organic Skin Clear 5 in 1 ziet er kleurig en fris uit. In deze lijn bevat natuurlijke AHAs (fruitzuren) en salicylzuur, gecombineerd met een unieke formule van bioactieve, organische en natuurlijke extracten stimuleert de lijn de celvernieuwing. Bij regelmatig gebruik revitaliseert en verfrist Skin Clear de huid en kan het helpen om roodheid van de huid te verzachten en poriën te verkleinen. Het resultaat? Een zichtbaar schonere, diep gereinigde en prettig aanvoelende huid! Uiteraard is Dr. Organic Skin Clear dermatologisch getest.

2017_Dr_Organic_Tea_Tree1ab
2017_Dr_Organic_Tea_Tree1abb
Deep Pore Cleansing Face Wash €9,99 zit in een frisse tube met klikbaar dopje. Dankzij een krachtige combinatie van Tea Tree olie en sinaasappel- en grapefruit extracten is het een weldaad voor de onzuivere huid. Natuurlijke AHA’s en wilgenbast extract maken de effectieve formule compleet. Wanneer ik de tube open, komt er heel licht en zachte schuim. Op natte huid smeer ik het schuimt zacht rond over mijn gezicht. Mijn gezicht droogt het niet uit. Het voelt mijn gezicht juist heerlijk zachte aan, schone en krijg stralende huid.

2017_Dr_Organic_Tea_Tree1ac
2017_Dr_Organic_Tea_Tree1acc
Treatment Gel €8,99 zit in een tube van 10ml. Dit product is speciaal voor gericht op het behandelen van puistjes en vlekjes. Het is vervelen dat elke maand er puistje komt op mijn gezicht (als bijna M komt). Het product bevat uit een rijke concentratie aan natuurlijke AHA’s en salicylzuur die biedt de gel snel resultaat. De gel kan helpen de huid te zuiveren, verzachten en revitaliseren. Wanneer de puistje weg is, zie ik meestal daarna vlekje en met dit gel helpt het te verzachten.

2017_Dr_Organic_Tea_Tree1ad
2017_Dr_Organic_Tea_Tree1add
Oil Control Moisturiser €9,99 zit in een tube met een handig klikbaar dopje. De crème rijk in natuurlijke AHA’s (fruitzuren) en salicylzuur, wat de celvernieuwing in de huid stimuleert. Bevat onder andere wilgenbast extract dat bewezen helpt de huid te kalmeren. Dankzij fijne textuur smeert de crème gemakkelijk en trekt snel in. Het voelt mijn huid heel erg lekker zacht aan, rustiger, zuiverder en stralender.

2017_Dr_Organic_Tea_Tree1aa
Dr. Organic Skin Clear 5 in 1 lijn ben ik erg onder de indruk. Het product ruikt heerlijk fris en geeft mijn huid heerlijk zacht aanvoelen, zuiverder en het ziet mijn huid stralender uit. Daarnaast merk ik de poriën zichtbaar kleiner worden. Voor de prijs is deze producten Dr. Organic Skin Clear 5 in 1 lijn zeker aanraders. Andere producten uit deze lijn “Purifying Toner, Exfoliating Scrub en Deep Pore Charcoal Mask” wil ik graag zeker uittesten. Zeker aanrader als je last van poriën hebt. Dr. Organic biedt ecobewuste beautyverzorging met respect voor de aarde en is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) in Nederland en Holland & Barrett België.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like