Follow:

dr. van der Hoog “Handsome Handcreme”


Mooi verzorgen handen willen wij zeker natuurlijk hebben. Ik heb vrije droge handen want ja…ik was vaak mijn handen, niet omdat vies is maar het is nodig als ik klaar Djess verschoon. Vandaag ga ik over Dr. van der Hoog handsome handcrème die een tijdje heb ik gebruik.Wat zei dr. van Der Hoog : Door de combinatie van Vitamine B, E, zuivere lanoline en allantoïne werkt deze handcrème extra herstellend. Het kamille-extract maakt je handen heerlijk zacht en het uv-filter beschermt bovendien tegen vroegtijdige veroudering.

In handig tube zit wit handcrème. De geur is lekker zacht naar bloem. Het smeert makkelijk en trekt snel in. Mijn handen voel zacht aan. Je ziet het wel je handen glimmen (net als je olie je handen insmeren) maar het is niet storend dus je kan gewoon makkelijk verder wat je doet. Wat fijn is dat deze handcrème kan je ook voor je ruwe plekjes op je voeten, ellebogen en knieën insmeren. Gelukkig heb ik geen ruwe plekken dus dat heb ik niet nodig dus ik weet het niet of die het werkt.

Heel fijne handcrème zonder last van plakkerig. Ik vind het fijne handcrème.

dr. van der Hoog producten zijn verkrijgbaar in winkels en of bij dr. van der Hoog webshop . Prijs € 4,95 – 75ml

Share
Previous Post Next Post

You may also like