Follow:

easyCover Camera Accessories – Camera case

Een tijdje geleden vertelde ik jullie dat de velletjes van mijn camera eraf. Hier werd ik niet blij van – artikel. Omdat de camera niet meer mooi eruitzag en dan heb ik hem gepimp met washi tape – artikel. En nu de laatste dagen is jammer dat de washi tape eraf vallen. Sinds de velletjes eraf vond ik echt niet fijn om de camera vast te houden tijdens foto`s maken. En zoals jullie weten of zelf gebruik, kennen jullie leuke hoesjes voor je iPhone, tablet of smartphone. En ze zijn heel veel soorten en varianten. Toen ontdekte ik DSLR camera case om je camera te beschermen. Ik mocht twee camera hoesjes ontvangen voor mijn camera Canon 600D die niet meer mooi eruitziet en een mijn nieuw camera Nikon D5200 zodat hij niet hetzelfde probleem net als Canon. Meer hierover met foto`s erbij vind je verder….

Easy Cover for DSLR camera

Easy Cover for DSLR camera
De camera case zit in transparant plastic box met daar er op sticker “For Nikon D5200” en “For Canon 600D”. Die van Canon is simpel zwart kleurtje en die voor Nikon lekker knal kleurtje geel…lekker opvallend. Binnenverpakking is er papier met informatie
Easy Cover for DSLR camera

Easy Cover for DSLR camera
In de beide verpakking zitten ook doekje en twee LCD screen protectie erbij. Superhandig!

De case/hoesje is gemaakt van hoge kwaliteit die perfect voor de camera body, het kan gewassen worden. De case niet alleen om je camera te beschermen maar ook prettig aanvoelen.

Easy Cover for DSLR camera
Easy Cover – Canon 600D
Zo zie je de case van alle kanten.

Easy Cover for DSLR camera
Deze case is geschikt voor Canon 600D. De case is makkelijk erin doen maar dan moet je eerst de lens eruit halen en ook de hengsel los maken zodat de case makkelijk kunt erin doen.

Easy Cover for DSLR camera

Voor batterij, statief, sd kaart en voor mic, remote control kabel is gewoon makkelijk te vinden (niet dicht) dus geen zorgen te maken.

Easy Cover for DSLR camera

De camera voelt fijner dan met washi tape en ik voel het dat. Heerlijk om beschermende camera weer te gebruiken. Prettig om hem vast te houden en klik…klik…DJ weer op foto`s 😀 en andere dingen op foto`s vast te leggen en overal mee te nemen.

Wat ik zou fijn vinden als de sign/knopjes heeft kleurtje (wit of zo) door de zwarte kleur van de case, zie je niet zo goed. Voor mij niet zo erg want ik ken mijn camera maar als mijn man of DJ of iemand anders (mijn schoonmoeder bijvoorbeeld die de foto`s wilt graag snel bekijken in de camera) moet echt wel opletten welke knopjes weer naar link/recht of prullenbak knopje. Hieronder zie op de foto`s
Easy Cover for DSLR camera
Hieronder zie je verschil tussen zonder case en met case. Ik zou zekker zeggen dat de camera zo veel fijner met camera case dan zonder. Zoals jullie weten…ik kan niet zonder mijn camera. Ik ben super blij mij dat mijn baby goed bescherm.
Untitled

Easy Cover for DSLR camera
Easy case – Nikon D5200
Ik laat jullie zien de case van alle kanten.

Easy Cover for DSLR camera

De manier is exact hetzelfde net als bij Canon. Perfect case voor je camera body.

Easy Cover for DSLR camera
Ook kunt je voor de batterij en SD kaart en USB, MIC etc gewoon makkelijk te vinden/openen (niet dicht door case).

Easy Cover for DSLR camera
De sign/knopjes bij Nikon is genoeg zichtbaar want de case heeft licht kleur. Nou licht….opvallende kleurtje.

Bij beide kan ik niet de lens snel vervangen of erin doen door de hoesje eromheen, maar het geeft moeite om voorzichtig de lens te vervangen als je niet haast hebt.

Nikon - I am yellow

Mijn beide camera zien er nu mooi uit en niet alleen mooi eruitzien maar ook beschermen tegen crashen. En bovnedien voelt het heerlijk om hem vast te houden. Ik ben super blij mee met beide camera cases.

easyCover – camera cases heeft voor meerdere Canon series zoals voor Canon M, Canon 550D, Canon 70D en ook voor Nikon – Nikon J1/2 , Nikon D5300, Nikon D90 en meer vind je hier

Bij sommige serie nummer kan je andere kleuren/varienten in rood, geel, zwart of Camouflage bestellen/kopen. Het zou leuk/cool zijn als meerdere kleuren hebben zoals Roze, Paars en ook met printen bijvoorbeeld love, bloemen ofzo. easyCover Camera case kost € 29,99 per stuk. De camera case vind je in alle landen, klik hier en ook kunt je op camera webshop Nederland bestellen o.a. Camera.nl , Foto klein, Camera.nu, Kamera Express.

easyCover heeft niet alleen camera case maar ook lens case, lens bags, lens riem (hier ben ik ook nieuwsgierig van) en screen protector.

Blijf op de hoogte van easyCover producten door deze Facebookpagina te liken. easyCover op sociaal media`s Instagram, twitter, Pinterest, Youtube

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like