Follow:

Eerste foto met 500D

Jullie myn lieve bezoekers zijn echt benieuwd naar my eerste foto met myn nieuw :pict: CANON EOS 500D. Ik zelf ook, hoor!  Vandaag ga Ik dan posten omdat ben zelf ook echt benieuwd naar my eerste foto met EOS 500D. Ik heb deze foto gekozen als eerste foto 500D omdat Ik heb zo veel herineringen in de goede tijden en slechte tijden en heb vol memories samen doorgebracht. En dus heel bijzonder voor mij. Hij gaat overal mee als waarheen Ik ga :pict: . Als Dhini er is, is hij ook in de buurt. Kortom gebruikte Ik hem dus heel veel :pict: . Hij reisde ook mee naar Indonesia, Kreta, Renesse, Valkenburg, Keukenhof, Kinderdijk en veel meer. Soms zijn er ook niet mooie foto`s tussen. Maar verder hij maakt echt mooie foto`s. En hieronder myn eerste foto met 500D.

Deze camera is Canon Powershot A620 :pict: . Hij is best goed om mooie foto`s te maken. Bovendien kan hij ook filmpjes maken :yes: Ik heb deze camera gekocht is van myn eigen verdientjes. Ik heb ze gekocht op 30 jun`06 en dus hij is altijd samen met mij 3 jaar en 2 maanden. Vandaag ga Ik met hem afscheid nemen maar hij is nu in de goede handen. Hij heeft nieuw eigenaar en dat is myn lieve man. En dus is hij nog dichtbij mij in de buurt.

Goedbye Canon Powershot A620 en welkom Canon EOS 500D.

Hebben jullie ook goede herineringen aan bepaalde spulletjes?

Fijne zondag allemaal!

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like