Follow:

Eindelijk heb ik hem “Canon 50mm & 1ste foto`s”

gemaakt met Canon 500D + 18-55mm


Hele tijd laat ik laat leuke dingen voorbij, zoals sale, kortingen. Ja… ik sla die soort leuke acties over want ik wil zo graag deze lens hebben en vandaag is binnengekomen. Een van my wensen dus uitgekomen vandaag. Thanks to me! Yes! Eindelijk heb ik hem Canon 50mm f/1.8 II – 103euro bij Camera.nl besteld. Echt snel service!

Hieronder heb ik gelijk een paar foto`s gemaakt met deze lens. Kijk mee

Canon 500D + 50mm f1.8 II


Canon 500D + 50mm f1.8 II


Canon 500D + 50mm f1.8 II


Eerste bokeh met 50mm f1.8 II + Canon 500D

Dhini is erg blij :dance: en ben zelf benieuwd naar deze lens voor volgende foto`s. Ik hoop dat ik heel leuke fotos kan maken met veel plezier. Nu heb UV Filter nodig voor deze lens dus…lang leve ebay 😀

Ben je ook bezit met deze lens? En wat vind je daarvan?

Share
Previous Post Next Post

You may also like