Follow:

Eindelijk tot rust in de schoonheidssalon

 photo 2014Smartphonehoesje4NL_zps1ef74a75.jpg
Een comfortabele stoel, een mooi muziekje op de achtergrond en aromatische geuren om je heen. Breng jij regelmatig een bezoekje aan de schoonheidssalon? Iedereen zou dat eigenlijk een aantal keer per jaar moeten doen, het liefst zelfs elke maand. We geven je hierbij een paar tips en leggen je het belang van het bezoek aan de schoonheidssalon uit.

Ontkom aan dagelijkse stress
Door al die stress die je dagelijks te verduren krijgt, vraag je veel van je huid. De gevolgen hiervan zijn helaas al snel te herkennen, tekenen van huidvermoeidheid zijn lastig af te remmen. Gun jezelf een momentje van ontspanning waarbij je niet hoeft na te denken, en geef je huid een stomende scrub-behandeling. Je kunt eventueel ook onzuiverheden laten verwijderen en een masker aan laten brengen. Geef je wimpers en wenkbrauwen wat meer kleur en je zult zien dat je met een lach de schoonheidssalon verlaat.

Wil je weten waar er in de buurt de beste schoonheidssalon zit? Met je tablet of je smartphone vind je eenvoudig de beste optie bij jou in de buurt.

Egale huid

In de puberteit hebben we er allemaal wel eens last van gehad, maar bij veel vrouwen blijven de problemen van acne aanhouden. Nare onderhuidse ontstekingen, verstopte poriën, rode plekken of mee-eters in het gezicht die maar niet willen vertrekken. Je kunt je hierdoor erg onzeker of ongelukkig voelen en een beautybehandeling tegen onzuiverheden kan pijnlijk zijn. Toch is het belangrijk voor dames als deze om minimaal één keer per maand naar de schoonheidssalon te gaan. Onregelmatigheden worden daar door professionals verminderd en ze hebben zelfs speciale behandelingen voor de huid met acne-littekens.

Mini-schoonheidssalon
Het is geweldig om jet buitenshuis te laten verwennen, maar vergeet vooral niet thuis je ontspanning te zoeken. Dit kun je doen door een fijn muziekje op te zetten, of door rustig op de bank te surfen op je tablet. Zorg er wel voor dat je tablet beschermd is tegen schade, zodat dat weer een puntje minder wordt om over te stressen. Er is een ontzettend groot aantal tablethoezen om uit te kiezen. Ook voor specifieke modellen zijn er hoezen op maat gemaakt, zoals de mooie Galaxy Tab 3 Lite 7.0 hoezen of een Samsung Galaxy Tab PRO 10.1 hoes. Zo bied je je tablet niet alleen bescherming, maar ook een prachtig uiterlijk.

In plaats van je huis te verlaten, kun je je thuis in de badkamer dus ook heerlijk ontspannen. Met de producten van Rituals verwen je je lichaam en je huid, en met een ontspannen filmpje op je tablet maak je het helemaal af. Voorkom teleurstellingen tijdens je relax-avond: met een SD-kaart is je tablet gegarandeerd voorzien van voldoende opslag.

Gun jezelf en je lichaam een regelmatig bezoek aan de schoonheidssalon. Je zult zien dat je er stralend uit ziet en je weer helemaal goed voelt.

Dit artikel is geschreven door Naomi

Share
Previous Post Next Post

You may also like