Follow:

Elke (iedere) dag kijken myn ouders naar Djess`s fotos

Myn ouders hebben nu Djess`s album foto en ook extra foto`s die heb een van myn kennis meegenomen toen hij naar Indonesia op vakantie (lees als weer terug lezen). Ze zijn heel erg blij met die album en fotos en ik ook natuurlijk.
Als ik ze bel, zei myn moeder altijd dat ze kijken elke (iedere) dag foto`s van Djess. Weer kijken…en kijken…en kijken… in haar gedachte…oh ik wil zo graag Djess knuffelen. Zij kijken niet zomaar kijken maar met huilen… blijhuilen dat Djess ziet er gezond uit en alles goed gaat met Djess, mij en ook myn man bovendien echt super lieve schoonfamilie. Ja.. Ik vertel aan myn moeder dat ze zijn gek op Djess en sayang (hou) van Djess. Niet myn fam. blij, natuurlijk ik ook heeeeeeeel super blij.

Myn moeder zei altijd “Ik wil zoooooooooooooo graag Djess knuffelen, zoenen, lachen, huilen, niet alleen op fotos kijken”. Als dit horen, wil heeeeel erg graag natuurlijk myn fam. hier Djess bezoeken, knuffelen en spellen gezellig samen. Ik hoop dat dit echt uitkomen…. diep in my hart (huil) en bid dat echt zou/mocht uitkomen.

Graag met myn oude zus en myn ouders webcam maar nu myn oude zus heeft nog last van haar arm (lees!)
en dus kan niet naar warnet (Waroeng internet). My oude zus heeft helaas nog geen laptop/computer. Als ik geld genoeg wil ik voor haar kopen (ze heeft niet gevraagd hierover …ik wil zelf aan haar geven)

Ik ben van plan om weer foto`s van Djess sturen of misschien is er iemand/vriend/kennis die foto`s of album wil meenemen als toevallig naar Indonesia op vakantie. Anders gaan ze via post gewoon sturen.

Heb je ook wens die zoooooo graag uitkomen?

Share
Previous Post Next Post

You may also like