Follow:

Etos foundation en lipgloss

 photo EtosFoundationLipgloss1a_zps75f6a3af.jpg
De nieuwe Etos foundation en lipgloss zijn de perfecte basics. En dat voor verrassend lage prijsjes! Veel vrouwen gebruik dagelijks foundation en ik gebruik ook regelmatig vooral als ik genoeg tijd heb, gebruik ik vloeibaar foundation. Vandaag is een artikel met twee etos producten o.a. foundation en lipgloss.
 photo EtosFoundationLipgloss1b_zps1a7e31c3.jpg
De foundation is geschikt voor alle huidtype van licht tot medium dekking.
 photo EtosFoundationLipgloss1bb_zpscb4c0b9e.jpg
De foundation zit in simpel transparant tube met silver letters erop. In de foundation bevat jojoba-olie, vitamine E die extra zorgt voor een perfect gehydrateerde huid, zodat je huid zacht aanvoelt en bescherm tegen invloeden van buiten.
 photo EtosFoundationLipgloss1bbb_zps79f70784.jpg
De kleur ziet er iets lichter voor mij huid maar toen ik hem op mijn huidgezicht aanbracht, is de kleur best past met mijn huidkleur. Dat is fijn natuurlijk. De substantie van de foundation is vloeibaar genoeg daardoor kan ik hem makkelijk aanbrengen en het dekt fijn. Je kan met spons, kwastje of met je vinger aanbrengen. Met alle drie manier is de foundation prima op je gezicht gedekt. Geen streep achter laten is belangrijk. Daar hou ik van.

De Etos foundation is ongeparfumeerd, geschikt voor ieder huidtype én verkrijgbaar in vier verschillende tinten. Etos Foundation € 2.99 per stuk

 photo EtosFoundationLipgloss1c_zpsdbafa55c.jpg photo EtosFoundationLipgloss1cc_zpsf19807b9.jpg
De lipgloss zit in transparant tube met ook zilver letters erop. De kleur kan je direct zien. Mijne is number 03 zachte rose kleur. De glos bevat vitamine E die zorgt de lipgloss voor super zachte lippen! De lipgloss brengt op je lippen makkelijk aan en het plakt niet. En mijn lippen voelen lekker zacht aan.

Ik vind beide producten zijn fijn en de prijs is ook interessant.

Etos Lipgloss zijn Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Prijs €2.49 per stuk

Etos producten zijn verkrijgbaar bij de Etos winkels bij jou in de buurt

Share
Previous Post Next Post

You may also like