Follow:

Familie : Akhirnya Ibu di Belanda #1

Vroeg in de ochtend reden wij naar Schiphol om mijn moeder op te halen. Onderweg was helemaal rustig. Je kunt maat een of twee auto`s langs rijden. Het was heerlijk rustig om te rijden maar het werd licht dan komen er meer auto`s maar het nog valt mee. Wij parkeerden onze auto lekker dichtbij en geen uurtje wachten voor de deur aankomst, zag ik mijn moeder in de rode hoofddoek en rode kleren aan. Wij hebben afgesproken dat wij in rode kleur zouden dragen zodat wij makkelijk en snel kunnen zien. Ik rende naar haar toe en brast onze tranen uit. Het was toch best raar, bedroefd (omdat ik aan mijn vader denk en mijn moeder aan haar man denkt) maar tegelijkertijd happy. Zo gemengd gevoeld was dat.

Enin Zenab dag 1
Het was echt rustig op straat (Iederen slapen nog)
Enin Zenab dag 1
Koning wuppie ook mee
Enin Zenab dag 1
Prachtig lucht
Enin Zenab dag 1
Even pose tijdens wachten
Enin Zenab dag 1
Djess was nog verlegen
Enin Zenab dag 1
Enin Zenab dag 1
Enin Zenab dag 1
Met twee bloemen die speciaal voor mijn moeder van mijn schoonfamilie
Enin Zenab dag 1
Djess en twee oma`s
Enin Zenab dag 1
Thuis ging Djess samen met Enin spelen en Enin helpt Djess een klein beetje in de keuken want Enin wilt graag weten hoe allemaal hier en Djess legt het uit
Enin Zenab dag 1
Na lekker dutje doen dan gingen wij even buiten en om te laten zien, gingen hier naar vrijmarkt hier in de buurt maar het was te laat want de meeste zijn allemaal al opgeruimd. Daarna…
Enin Zenab dag 1
Even wandelen @wantijpark
< Enin Zenab dag 1
En Djess plukt een bloem en aan Enin geven.

Zo dat was eerste dag 1 voor Enin in Belanda

Thuis belde/skyp ik mijn oude zus en ik liet haar weten dat onze moeder veilig goed aangekomen in Nederland. Eerlijk moeten wij allemaal aanwennen. Ik, mijn man, mijn moeder en Djess maar het komt allemaal goed! In dit geval is mijn moeder happy en wij ook of course!

Als laatste wil ik jullie bedanken voor lieve comments.

Share
Previous Post Next Post

You may also like