Follow:

Familie : stap 11 “Ibu – Jakarta – Amsterdam”

Ik heb net mijn oude zus gebeld en mijn moeder heeft een mobiel meegenomen dus ik kan mijn moeder bellen en ik heb net gebeld. Ze zit nu al nu in vliegtuig richting Amsterdam. Er iemand heeft mijn moeder geholpen. En deze tijd vliegt het vliegtuig richting Amsterdam. Zo spannend en na zes jaar kan ik mijn moeder in echt zien. Ik ga huilen (blije natuurlijk) of niet ik heb geen flauw idee, wel in mijn hart komt de tranen al uit. Mijn moeder huilt niet zo snel. Maar voor mij het maakt mij niet uit blije huilen of glimlacht. In dit geval is het zo spannend om mijn moeder in echt weer te zien.

Morgen ochtend om 6 uur gaan wij naar Schiphol.

Untitled
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7L05Hkw6BkY[/youtube]

Share
Previous Post Next Post

You may also like