Follow:

Familie : Stap 5 “Visum klaar”

Net belde ik mijn moeder maar buiten bereik en toen zei Djess…bude Heni mama…Goed idee Djess! Thank you 😉 dan belde ik mijn oude zus en mijn oude zus vertelde dat de visum klaar. Ohhhhhh ik ben zo happy om te horen. Op donderdag gaat mijn zwager naar Nederland consulaat in Surabaya. En op vrijdag avond zal hij weer thuis zijn. In het weekend ga ik mijn oude zus bellen. Hopelijk gaat mijn zwager heen en weer goed aankomen. Gelukkig hoeft mijn moeder niet mee om haar visum op te hallen. Ik ben zo blij en dankbaar dat mijn zwager haar visum wil en mag ophalen (natuurlijk neem mijn zwager bewijs papier met stempels/stam – snap wat ik bedoel). Thank you Allah!
Untitled

Ik liet mijn oude visum zien (misschien nu anders) die daar staan 90 dagen (3 maanden). Dat mijn oude zus moet opletten. Ik vroeg haar om foto van de visum te maken en via mail naar mij sturen. Ik wil even controleren. In dit geval is dit goed nieuws. Nu maar naar volgende stap

Share
Previous Post Next Post

You may also like