Follow:

Familie : Ze zijn dagje uit geweest

Niet alleen via sms, telefoon, skype maar via facebook kan ik ook myn fam. zien. In myn oude zus album foto op facebook staan een paar foto`s van hun. En ook myn ouders. Natuurlijk leuk om te zien hoe eruit zien myn ouders nu en ook my nicht en neef.

Wat echt oud geworden my ouders, vooral myn vader …echt mager. My nicht en neef zijn echt groot geworden. Hoewel myn ouders oud geworden ben blij dat ik ze op foto`s kan zien. Meer blij als ik in echt hun zien/knuffel geven. Ik ben nog steeds blij dat ik myn oude zus camera digital en mini laptop gaf dan ze kan actief foto`s maken en ook af en toe interneten.

Ik moet nieuwste Djess foto`s sturen naar myn fam. Myn moeder kijkt elke dag naar Djess foto`s en plakt op de muur zodat ze naar Djess foto`s meteen kijken.

Fijne dag allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like