Follow:

Fashion friday : Blue at Renesse strand

Djessvh
Op vakantie nam ik aantal gadget o.a. DSLR camera maar ik gebruik hem niet zo vaak. Toch heb ik aantal Djess`s outfit foto`s gemaakt. Vandaag show ik aan jullie.

Als ik deze foto`s zie, heb ik spijt dat ik niet veel DSLR camera gebruik. Maar ik wil ook zo graag de foto`s gelijk delen en ik kan niet elke keer de groot ding pakken. Deze camera kan ook met mijn smartphone verbinden en gelijk kan delen maar toch dat doe ik niet. Het kost batterij. Misschien moet ik toch maar Systeem camera of compact camera hebben. Vooral de Canon Powershot G5X. Trouwen was die dag heerlijk zonnig!

DjessvhDjessvhDjessvhDjessvh

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like