Follow:

Fashion friday : Grey loungewear set

2021-Femme9aa

Hoi..hoi…! Het is tijd voor fashion friday. Een paar dagen geleden bestelde ik aantal fashion items. Ik dacht dat ik in de zomervakantie het pakketje zou ontvangen maar helaas pindakaas. Het duurde iets langer onderweg deze keer. Meestal is best snel binnengekomen. Maar goed, gelukkig heb ik het pakketje ontvangen, door nieuw regels van post moet ik invoerkosten betalen. Dat is wel balen zeg! Deze fashion item heb ik besteld bij webshop Femme luxe en vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal besteld want ik besteld niet alleen grijze loungewear. Kijk je meeEcht zo leuk om weer bij femmeluxe kleding te bestellen. Ik kan uren bezig uit te zoeken, soms is het makkelijk maar vaak is lastig want ze zijn niet alleen betaalbaar maar ook erg leuke kleding. En soms dacht ik dat niet pas bij mij kledingstijl maar verder ben ik blij met de kleding van femme. Het pakketje was helaas te lang ontvangen want ik zou graag meenemen naar vakantiehuis, net als vorige jaar. Want daar mooie plek voor outfit foto`s. Maar goed blij dat het pakketje binnengekomen hoewel moest ik invoerkosten betalen.

Dankzij femmeluxe heb ik loungewear set erbij toegevoegd. I love loungewear set vooral als de voering aan de binnenkant van fleece stof is want dat maakt mij lekker warm vooral in de koude weertje. Deze Grey loungewear set heeft crew neck sweatshirt en de broek heeft zakken aan de voorkant. Ik draag maat 8. Trouwens heb ik allemaal maat 8 besteld. De tweede items is Grey Marl Strappy Scoop Neck Wide Leg Jumpsuit. Erg leuk jumpsuit, onverwacht dat het zou leuk staan, dat vind ik zelf maar iets te lang dus misschien ga ik hem iets korte maken. Daarna bestelde ik nog een soort setje jogger met Sleeveless Crop Top. En als laatste heb ik een Leopard Print Bardot Ruched Bodycon Mini Dress. Dit soort jurk draag ik nooit maar voor veranderingen heb ik hem besteld. Ik combineer met mijn nieuw sneakers want ik draag al lang niet meer schoenen met hakken. Ik vind het zelf dit stijl kunnen te dragen toch! Of combineer met lange laarzen. Ik ben weer erg blij met mijn gekozen kleding die ik bij femmeluxe besteld. Bij Femmeluxe kan je naast loungewear set ook superleuk en mooie kleding bestellen zoals Bodycon Midi Dress, Milkmaid Top of je liever kleding net als die ik besteld, dan kan je op de webshop Femme luxe shoppen. Veel shopplezier! 2021-Femme9abb 2021-Femme9ab 2021-Femme9abbb 2021-Femme9abbbb

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like