Follow:

Fashion friday : New clothes Femme Luke

2019-Femme-Luke12ab OMG! De feestdagen komen voor de deur. De tijd vliegt zo snel. In deze maand merk/voel ik altijd dat iedereen zo haast haast. Misschien is het niet maar ik merk/voel het dat. Geen idee waarom maar altijd als december maand is. Een tijdje geleden heb ik vier kleding besteld. En een paar dagen terug heb ik een pakketje binnengekomen en zelf al unboxingvideo gemaakt, klik hier om te zien.

2019-Femme-Luke12aa Naast hoodie, graag draag ik in de koude periode trui of lange trui jurk. Maar lange trui jurkje heb ik maar een of twee ofzo. Toch graag wil ik aantal in mijn kledingkast hebben. Toen ik bij de webshop aan het rondsnuffelen, wist ik wat ga ik bestellen. Ik besteld oversized jumper dress. Deze oversized jumper dress heb ik maat 12/14 (UK size) en heeft col neck en lengte van de trui die ik heel graag hebben. Op de foto draag ik geen legging maar met dit weer zou ik wel legging dragen. 2019-Femme-Luke12aab 2019-Femme-Luke12aaa De tweede items die ik heb besteld, is een Khaki Crop Loungewear Set, in maat M/L (12/14) . Toen ik bestelde, wist ik niet dat deze setje was. Het blijkbaar een setje met crop trui/sweatshirt. OMG! Ik draag geen crop kleding want is niks voor mij. Koud joh met blotte buik maar het kan wel onder de shirt dragen. De broek is heerlijk om te dragen, alleen iets te groot maar het niet zo erg. Ik draag graag soort heerlijk relax broek. Alleen durf ik niet naar buiten te dragen. Thuis draag ik wel vaker als naar buiten dan ga ik omkleden. Toch ander keertje ga ik proberen gewoon relax broek te dragen. Ik noem dit broek “relax broek” want ik voel me het relaxen. Heerlijk! 2019-Femme-Luke12aaabb 2019-Femme-Luke12aaabbb 2019-Femme-Luke12aaaa Nog andere broek of legging. Ik heb een High waisted leather trousers (maat 10) besteld. De laatste tijd draag ik graag high waisted broeken/jeans/leggings. En de leerlook maak het de leggings geweldig vind ik. Legging draag ik liever onder de hoodie, oversized sweatshirt, oversized jumper dress, oversized jumper, jurk. Alleen de meeste leggings hebben geen broekzakken dat is wel iets minder handig, vind ik persoonlijk. Oplossing dan neem je heuptas maar mee. 2019-Femme-Luke12aaaab 2019-Femme-Luke12a Alle laatste fashion item die ik heb besteld een Long sleeve sequin dress. Deze jurkje is lekekr bling bling. Ik ben klaar voor feestdagen. Maar eerlijk draag ik geen kleren met glitters want tja ik durf het niet om hem te dragen. En bovendien heb ik niet zo vaak naar speciale gelegenheid. Maar toch is het wel fijn om eentje te hebben voor weet je maar nooit. Ik ga deze jurkje op kerstavond dragen. Wij hebben de tweede kerstdag uitgenodigd bij een van mijn schoonfamilie gezellig samen eten. Ik durf het wel te dragen want tja toch ze zijn bekende mensen en ik ga onder de leggings dragen, anders krijg ik koude benen. Deze jurkje heeft lange mouwen in maat 10. 2019-Femme-Luke12abb 2019-Femme-Luke12abbb 2019-Femme-Luke12ab Stuk voor stuk ben ik heel blij met zelf gekozen kleding. En ik zou heel graag andere kleding weer bestellen. Er zijn aantal leuke en mooie kleding op de webshop beschikbaar. Je wordt hebberig van als je bij de webshop rondsnuffelen, ik wel. Check dus snel de webshop Femmeluxefinery. Veel shopplezier!

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Mandy

  Oh wat een mooie en stoere kleding! Dat jurkje vind ik heel leuk. Super outfits

  09 January 2020 at 16:38
 • Reply Simone

  Staat je goed! Ik vind de oversized jumper dress echt super!

  22 December 2019 at 22:33
 • Reply MC Kleuver

  Fijn dat je blij bent met de gekozen kleding. Dat is natuurlijk het allerbelangrijkst.
  MC Kleuver´s last blog post ..Dikke vingers en dikke voeten: auw!

  22 December 2019 at 16:58
 • Reply Saskia

  Love de zwarte Leerlook legging! Die wil ik nog in mijn kast hebben, mooi basis-stuk!
  Saskia´s last blog post ..Mijn 6 favoriete websites voor gratis stockfoto’s

  22 December 2019 at 09:37
 • Reply nicole orriens

  Vooral die trui lijkt me echt heerlijk zitten. Echt zo’n trui om in weg te kruipen.

  21 December 2019 at 15:30
 • Reply girls-things

  Wat een gave items. Vooral het laatste glitter jurkje vind ik heel leuk!!

  21 December 2019 at 13:41
 • Reply rachel

  ik vind die lange gebreide trui/jurk zo leuk!! vind alle items wel heel gaaf eigenlijk

  20 December 2019 at 20:23
 • Reply Lodi

  De laatste jurk is super leuk voor de feestdagen. Ook de witte lange trui/jurk vind ik erg mooi, leuk met een dikke maillot of een slim fit jeans. Ik heb geen relax broeken, maar deze ziet er wel heel fijn uit
  Lodi´s last blog post ..Met deze tips kan je optimaal relaxen in huis

  20 December 2019 at 15:21
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge