Follow:

Fashion Friday : Soft panty

2015FF12aa
In december of in koude weertje of seizoen draag ik meestal lange mouwen en als binnen draag ik juist extra vest of trui omdat ik koud krijg. Maar gisteren was heerlijk weer en ik droeg gewoon kort mouwen en zonder vest of sweater/trui. Hoewel het weer mooi was, bleven wij gewoon thuis en als thuis is, dragen wij lekker zacht broek aan. Heerlijk! Het voelt toch relax.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Wearing : Allemaal van Zeeman behalve mijn slofjes – Tuflaa.comartikel

De zachte broek zit lekker en warm genoeg en ook fijn en handig twee steekzakken op voorkant. Ik heb deze broek bij zeeman gekocht. Mijn man draagt ook tegenwoordig zacht broek als thuis `s avond, behalve als er visite komt dan dragen wij een beetje netjes “zeg maar” behalve Djess. In het weekend of vrije dagen draag hij lieve zacht broek, niet jeans ofzo. Dus als wij gaan naar buiten dan omkleden, toch durf ik nog niet om soort broek gewoon naar buiten te dragen bijvoorbeeld naar supermarkt of winkels hier in de buurt.

Wat draag je aan als je gewoon thuis blijven?

Photography : Dhinivh – Nikon D5200

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like