Follow:

Fashion friday : Zilveren slavenarmband

slavenarmbanden
Sieraden dragen niet alleen leuk om te dragen maar het maakt de look extra stuk leuker. Naast ketting, oorbellen draag ik ook graag armbanden. Vandaag laat ik aan jullie mijn nieuwe zilveren slavenarmband zien. Kijk je mee verder want ik vertel meer over deze zilveren slavenarmband.

slavenarmbanden
Een tijdje terug ben ik benaderd door een webshop om zilveren slavenarmband uit te zoeken. Ik heb een hele prachtige zilveren armband gekozen. Hij is simpel maar door zirkonia stenen ziet er de armbandje prachtig uit. Ze zijn gezet in een railzetting en lopen over de bovenste helft van de zilveren slavenarmband. Het maakt de armband stuk leuker. Niet te simpel en ook niet too much.

>slavenarmbanden
De armband heeft een diameter van 60 mm. Ik was bang dat de diameter te groot is voor mijn kleine pols maar het blijkbaar past het goed voor mijn kleine pols. Ik ga zeker onthouden dat 60mm is de diameter voor mijn pols want je weet maar nooit dat ik weer benaderd word om armband te reviewen. Wat ik super fijn vind van deze armband dat deze armband kan geopend worden om om de pols te doen. Het opent gemakkelijk. Hieronder draag ik hem

slavenarmbanden

slavenarmbanden
Ik heb ook een zilveren kinder slavenarmband ontvangen. Want ik wist het niet welke diameter goed past voor mijn kleine pols. De armband is simpel en heeft een diameter van 52 cm en is daarmee geschikt voor kinder polsen. Ook fijn dat deze armband kan geopend worden om om de pols te doen.

slavenarmbanden
Hierboven draag ik kinder slavenarmband. Het is past net maar iets te krap. Mijn pols is klein maar nu weet ik dat de diameter van 60 mm voor mij is. Deze kinder armband is simpel maar het zorgt voor een hippe uitstraling bij jou dochter/nichtje.

slavenarmbanden
Beide zilveren slavenarmband om mijn pols. Dan zie je het duidelijk verschil welke armband voor kinderen en welke voor dames. Die voor dames mooier qua formaat en de zirkonia stenen zien er bling bling uit door het licht. Woow…Prachtig! Beide zilveren slavenarmband vind ik erg mooi en voor meer prachtig zilveren slavenarmband kan je ze bij Mostert Juweliers bewonderen en bestellen.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply JUDITH

  Wat een mooie staat je goed! Ik heb er ooit 1 van mijn broer gehad, ook zo mooi

  02 July 2017 at 08:30
 • Reply Rachel

  Beautiful! Great post!

  http://chicglamstyle.com

  01 July 2017 at 23:02
 • Reply Marianne van de Werken

  Wauw, die zirkonia maakt het echt af. Ik had vroeger ook een slavenarmband. Door het vele om en af doen is hij helaas gebroken…

  30 June 2017 at 21:34
 • Reply Bertine

  prachtige armbanden! vooral die met steentjes:)
  Bertine´s last blog post ..Bunny sneakers

  30 June 2017 at 21:20
 • Reply TessaC

  Je hebt een prachtige armband uitgekozen. Ik had er vroeger ook eentje… geen idee waar die gebleven is
  TessaC´s last blog post ..Reactie op {Foodblogswap} Zelfgemaakte granola met noten en chocolade door Rosita

  30 June 2017 at 18:09
 • Reply Tessa

  Aparte naam slavenaramband nog nooit van gehoord. Ik zelf vind altijd heel lastig om armbanden te bestellen ook omdat ik kleine polsen heb. Ik vind vooral de kinder slavenarmband erg mooi simpel daar hou ik van!

  30 June 2017 at 17:16
 • Reply Bianca Schrijft

  Super mooi, vroeger had ik heel veel slavenarmbanden. Tegenwoordig vind ik het vaak onhandig, al staat het nog zo mooi! Deze ziet er echt geweldig uit!
  Bianca Schrijft´s last blog post ..Boekenaanschaf juni 2017

  30 June 2017 at 17:05
 • Reply Beau Bewust

  Hele mooie armband. Zelf ben ik echt fan van gouden sieraden maar bij jou staat zilver ook heel mooi.

  30 June 2017 at 16:54
 • Reply Susan | susanblogt.nl

  Persoonlijk vind ik dat geen fijne type armband om te dragen, maar ze zien er wel mooi uit!
  Susan | susanblogt.nl´s last blog post ..KRETA: CHERSONISSOS, PANCAKES & ZWEMMEN

  30 June 2017 at 16:42
 • Reply Sandra

  Mooi! De gewone zilveren vind ik het mooiste. Ik draag alleen bijna geen armbanden omdat ze me altijd in de weg zitten tijdens de dagelijkse handelingen. Maar bij een mooie feestelijke outfit zou ik die zeker dragen.

  30 June 2017 at 16:34
 • Reply lara

  Wat een mooie subtiele armbandjes. Zeker een toevoeging aan je look!
  lara´s last blog post ..Review: Het blog boek van Kelly Deriemaeker

  30 June 2017 at 13:58
 • Reply Lodi

  Mooi, vooral die met de steentjes. Ik heb ook een slavenarmband, ik doe hem alleen altijd even af wanneer ik aan het typen bent, want anders klingelt hij steeds op tafel 🙂
  Lodi´s last blog post ..Bij blijven leren. Over bloggen, lezen en schrijven| Tips.

  30 June 2017 at 13:27
 • Reply MamaPlaneet

  Mooi! Alleen de naam ‘slavenarmband’ spreekt mij wel tegen.

  30 June 2017 at 12:19
 • Reply nicole

  Oh ja, de slavenarmband! Die had ik als tiener ook! Eigenlijk heel erg mooi. Nu heb ik een drang om de mijne te gaan opzoeken!
  nicole´s last blog post ..Nieuwtjes op keukengebied: zoals deurtjes zonder greepjes!

  30 June 2017 at 09:21
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge