Follow:

Fashion friday : Zilveren slavenarmband

slavenarmbanden
Sieraden dragen niet alleen leuk om te dragen maar het maakt de look extra stuk leuker. Naast ketting, oorbellen draag ik ook graag armbanden. Vandaag laat ik aan jullie mijn nieuwe zilveren slavenarmband zien. Kijk je mee verder want ik vertel meer over deze zilveren slavenarmband.

slavenarmbanden
Een tijdje terug ben ik benaderd door een webshop om zilveren slavenarmband uit te zoeken. Ik heb een hele prachtige zilveren armband gekozen. Hij is simpel maar door zirkonia stenen ziet er de armbandje prachtig uit. Ze zijn gezet in een railzetting en lopen over de bovenste helft van de zilveren slavenarmband. Het maakt de armband stuk leuker. Niet te simpel en ook niet too much.

>slavenarmbanden
De armband heeft een diameter van 60 mm. Ik was bang dat de diameter te groot is voor mijn kleine pols maar het blijkbaar past het goed voor mijn kleine pols. Ik ga zeker onthouden dat 60mm is de diameter voor mijn pols want je weet maar nooit dat ik weer benaderd word om armband te reviewen. Wat ik super fijn vind van deze armband dat deze armband kan geopend worden om om de pols te doen. Het opent gemakkelijk. Hieronder draag ik hem

slavenarmbanden

slavenarmbanden
Ik heb ook een zilveren kinder slavenarmband ontvangen. Want ik wist het niet welke diameter goed past voor mijn kleine pols. De armband is simpel en heeft een diameter van 52 cm en is daarmee geschikt voor kinder polsen. Ook fijn dat deze armband kan geopend worden om om de pols te doen.

slavenarmbanden
Hierboven draag ik kinder slavenarmband. Het is past net maar iets te krap. Mijn pols is klein maar nu weet ik dat de diameter van 60 mm voor mij is. Deze kinder armband is simpel maar het zorgt voor een hippe uitstraling bij jou dochter/nichtje.

slavenarmbanden
Beide zilveren slavenarmband om mijn pols. Dan zie je het duidelijk verschil welke armband voor kinderen en welke voor dames. Die voor dames mooier qua formaat en de zirkonia stenen zien er bling bling uit door het licht. Woow…Prachtig! Beide zilveren slavenarmband vind ik erg mooi en voor meer prachtig zilveren slavenarmband kan je ze bij Mostert Juweliers bewonderen en bestellen.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like