Follow:

Fashion : Jurk, Cargo broek en T-shirt

2020-Femme-Luxe5aa Naast leuke dingen ben ik ook gek op fashion itesm zoals kleding, schoenen, sieraden, tassen en noem je maar alle fashion items. Een paar dagen terug plaats ik een bestelling geplaatst en vandaag laat ik aan jullie aantal fashion items in categorie kleding. Kijk jullie mee 2020-Femme-Luxe5aaa De bestelling pakket is binnengekomen en met blijheid heb ik er zin in om unboxen te doen, unboxing video. Met dank aan de webshop Femme Luxe mag ik weer aantal Fashion items uitzoeken en met plezier heb ik natuurlijk op de webshop rondsnuffelen. Er zijn superleuk items. Hier word ik hebberig van. Ja… ik wil alles hebben, hebben. Toen ik bij de webshop aan het rondsnuffelen, wist ik wat ik ga bestellen. Deze keer besteld ik een jurken. Deze jurken heeft newspaper print met cowl neck (love cowl neck), in maat 12 (UK size). Bij de model op de site is de lengte van deze jurken tot onder de knie maar bij mij tot enkel. Het is geen ramp want ik kan de jurken gewoon dragen als lange jurken. Wat ik fijn vind is dat de maat is ok want het is niet te strak en ook niet te ruimte. Ik ben heel erg blij want ik heb weinig jurken in mijn kledingkast en lange jurken wil ik graag zo hebben. 2020-Femme-Luxe5aaaa 2020-Femme-Luxe5aaaaaaaa Een Cargo broek is een kleding items die ik graag dragen vanwege de zakken aan de zijkanten en voorkant. Deze Cargo broek heb ik in maat 10 (UK size), hij is strech. De lengte is prima en hij zit lekker. Het past goed, alleen bij de kruising zit er raar, misschien omdat deze cargo broek een high waist broek is. Ik ga aan de taile even klein maken zodat de broek goed blijf zitten. Het ziet er goed perfect uit maar bij de taile is toch een heel klein beetje ruimte (niet te zien op de foto). Maar als ik iets strak maken dan geen probleem bij de kruising. Ook ben ik heel erg blij met deze broek, een yes dus. 2020-Femme-Luxe5aaaaaa 2020-Femme-Luxe5aaaaa Een T-shirt draag ik graag dagelijks. Love T-shirt dus daarom bestelde ik een T-shirt. Een witte T-shirt heb ik niet zo veel, een of twee ofzo. Deze T-shirt heeft tekst aan de voorkant “Oh La La”, maar L. Met opzet koos ik grote maat want ik draag de laatste tijd oversized/grote maten. De ronde hals love it. Heerlijk luchtig T-shirt. Ee dikke yes! Ssst ik wil meer T-shirt hebben. Deze T-shirt in maar S, M, L en XL beschikbaar. 2020-Femme-Luxe5aaaaaaa 2020-Femme-Luxe5a Stuk voor stuk ben ik heel blij met mijn zelf gekozen kleding items. En ik zou heel graag andere kleding weer bestellen zoals Joggers, Loungewear, Zonnebrillen en nog veel meer fashion items. Je wordt hebberig van als je bij de webshop rondsnuffelen, ik wel. Check dus snel de webshop Femmeluxefinery. Veel shopplezier!Liefs,
Dhini  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like