Follow:

Film : Persvoorstelling Cars 3

2017_Cars3aab
Hebben jullie al leuke nieuws gehoord? Deze zomer komt Cars 3 film in de bioscoop. Toen ik de nieuwe trailer van Cars 3 zag, wilden wij die graag natuurlijk zien. Afgelopen zaterdag gingen wij naar de persvoorstelling Cars 3. Maar eerst mochten wij naar het Louwman museum (een museum voor historische auto’s) in Den Haag bezoeken. Leuk te combineren toch. Lees je mee verder

Afgelopen week waren wij uitgenodigd om naar de de persvoorstelling van Cars 3 film te komen kijken. Deze film is vervolging van eerdere enorm succesvolle Cars-animatiefilms. Om half tien reden wij naar museum Louwman want voordat wij naar Cars 3 film kijken, mochten wij een bezoek brengen aan het Louwman museum daar is van 7 juli tot en met 27 augustus 2017 een tentoonstelling over ‘McLaren’.

2017_Cars3aa2017_Cars3aaa
Spot je auto`s uit Cars auto in het Louwman museum?
Toen wij in het museum aangekomen waren, kreeg mijn zoon een papier met daarop aantal afbeeldingen auto`s uit de film Cars die de kids moeten vinden. Leuk idee zo`n activiteiten tijdens bezoek aan het museum. Djess heeft aantal Cars auto`s gevonden, zie hier. Wij verwachten niet dat dit gebouw zo groot en mooi was en in het museum zijn zo veel auto`s van historische auto’s, koetsen, en motorfietsen. Zo leuk en bijzonder om alle auto`s en andere automobielen van toen. Wat ik ook prettig vind is dat er hier en daar een bank staat om even te zitten en tegelijkertijd over de auto`s kletsen en te bewonderen. Het museum heeft de collectie van ruim tweehonderdvijftig antieke en klassieke automobielen.Prachtig om naar alle historische auto’s en andere dingen die met auto`s te maken hebben. Aan het eind van de route kwam je terecht in een oud nagebouwd winkelstraatje. Daar kan je wat hapje eten en wat drinken in het restaurant. Mijn man zou graag nog een keer naar het museum gaan om te bezoeken. Om 13:00 zaten wij in de bus richting de bioscoop.

2017_Cars3a
Toen wij in de bioscoop aankwamen, kregen we de bekende bioscoop hapje “popcorn” en drinken. En wij mochten zelf plekje uitzoeken waar wij wilden zitten. Na even kort voorstellen en leuke kort animatie film ging de Cars 3 film beginnen.


Het verhaal van Cars 3
De hoofdrol in de animatiefilm is natuurlijk de rode raceauto “Bliksem McQueen”. Hij rijdt altijd snel maar er komt nu onverwachts een nieuwe generatie razendsnelle racers. Bliksem moet dus hard gaan trainen en heeft de hulp van enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Bliksem wilt laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe! Maar wie zal nu de winnaar worden? Dan ga ik hier natuurlijk niet verklappen. Spannend hé!

2017_Cars3aaaa
Toen de filmpje klaar was, vroeg ik aan Djess “Wat vond je van de film?” Leeeeuk! zei hij toen. Hij weet het nog precies wie Cruz Ramirez is, de nieuwe generatie razendsnelle racer is en andere personages. Deel 1 en 2 heeft djess wel 1000 keer opnieuw gekeken. Ook erg leuk dat hij Cars-ijsje en een leuke goodiebag kreeg voordat wij naar huis gingen. Thuis heeft Djess gelijk een mosaic art uit de goodiebag gemaakt. Ik vind zelf de film erg leuk. Ik ben dol op animatie films en blijft maar bewonderen, zo knap hoe ze dat getekend en gemaakt hebben. Dat was een top dag voor ons.

Conclusie – de film is echt een aanrader voor jong en oud.

De film duurt 109 minuten en is te zien in zowel 2D als 3D. Cars 3 is vanaf 12 juli 2017 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Bedankt

Share
Previous Post Next Post

You may also like