Follow:

Filmpje : Djess kan grote afstand wandelen

In vorige blogpost van Djess vertelde ik dat Djess op zijn verjaardag iets lange afstand (dan een paar weken terug) gelopen. Er was ook Oma bij, net als toen ik in zknhuis aan het weeen was (Djess geboren was Oma ook erbij). Dat vind best bijzonder.

Na middagdutje was Djess beetje suf (maar ik denk dat bij mij ook net als dat 😀 ). Dan gingen wij lunch met rijst…ja Djess lust rijt en als lekker vind dan maak Djess geluidjes hmmm…yummmmm…yummmm En toen een paar uurtje later…. kijk maar de filmpje die heb gemaakt.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_k-umECAnNw&feature=channel_video_title[/youtube]
In nieuw laptop heb ik deze gemaakt met Window Live movie maker maar helaas kan ik niet de titel toevoegen…100x pogingen, dan blijft staan. Grrrrrrrrrrr irritant zeg! Ik word umup van.

Ik wens jullie fijne avond!

Share
Previous Post Next Post

You may also like