Follow:

Food : Biobim ontbijt cereals

Biobim ontbijt cereals
Cereals als ontbijt dan doen wij door de weeks. Qua tijd is het makkelijk en snel voor te bereiden. Zoals al bekend krijgen de kinderen tegenwoordig erg veel suiker binnen. Biobim maakt goede biologische producten voor baby`s en kinderen en lanceert twee nieuwe gezonde varianten ontbijt cereals en wij mochten ze proeven. Deze zijn vrij van geraffineerde suikers. Lees je verder

Biobim ontbijt cerals Aardbeien hartje en Appel ringen

Biobim ontbijt cereals
Biobim ontbijt zijn in twee gezonde ontbijt cereals “Aardbeien hartje” en “Appel ringentjes”. De cereals zitten in een hersluitbaar plastic zak. Dat is wel handig. De rode is aardebeien met hartje vormpje en de groene zak is appel variant in ringetjes vormpje. Ze zijn licht van gewicht en naast voor ontbijt in de melk zijn ze ook lekker gewoon als snack. De smaak van de aardbeien iets meer zoet (niet te) dan de smaak van appel. Het is wel duidelijk dat Biobim ontbijt cereals hebben minder zoet dan andere gewone cereals die wij hebben gegeten. Het is wel lekker cereals, alleen moeten wij even aanwennen door minder zoete smaken.

Deze ontbijtgranen zijn geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden om aan te wennen aan minder geraffineerde suikers. Ik vind beide cereals zeker een aanrader. Dit juist door dat de cereals zonder geraffineerde suikers, zout, palmvet en zonder toevoegingen. Biobim cereals kost €1,99 per zak ( 125g. ) en koop je online en of bij de natuurvoedingswinkels.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like