Follow:

Food : Orange Boven! King Pepermunt

2022-King24a

Hoi..hoi…! Ik ben weer! Eindelijk ben ik weer opgeknapt na 2 weken op bed plat. Ik word blij toen het pakketje binnengekomen. Ik ontving King pepermunt. King pepermunt zorgt voor een verfrissende Koningsdag.Lees je mee

2022-King24aa Binnenkort viert Koning Willem-Alexander zijn 55e verjaardag. Met speciale oranje XXL-rol zet KING de Koning en een aantal KING-fans in de hoofdrol en viert een verfrissend feestje met jou op Koningsdag. Ook KING viert dit jaar namelijk feest, want het bekende pepermuntje uit Sneek bereikte op 14 februari jongstleden de prachtige leeftijd van 100 jaar. Met recht een kroonjaar dus!

Voor 1 dag Oranje
Het Nederlandse koningshuis draagt de naam Huis van Oranje-Nassau. Deze kleur is dan ook de nationale kleur van Holland en zat zelf tot 1579 officieel in de Nederlandse vlag. KING voelt zich sinds jaar en dag verbonden met de Koning, uiteraard vanwege de naam. Toch verwijst deze niet naar het koningshuis, maar betekent Kwaliteit In Niets Geevwnaard (KING). De kleur oranje staat voor vrolijkheid, enthousiasme, optimisme en plezier, waarden die ook perfect passen bij KING. Met veel plezier kleuren we daarom op 27 april een dagje mee.

King, Al 100 jaar Koning van de pepermunt
Het recept voor de lekkere, frisse KINg pepermunt is al een eeuw lang een goed bewaard geheim. Slechts een handjevol mensen is op de hoogte van de 100% natuurlijk formule, bestaande uit pepermuntolie, poedersuiker, bindmiddel en Arabische Gom. De KING pepermuntjes worden nog altijd volgens het originele recept gemaakt en de smaak is door de jaren heen niet veranderd.

Fris, De hele Koningsdag door Of je nu een kleedje bezet tijdens de Vrijmarkt, het Wilhelmus zingt op het dorpsplein of op de Koning proost met een Oranjebitter, KING zorgt voor een frisse oppepper op elk moment van de dag.


Persbericht

Love Pepermunt. In onze auto hebben wij een potje met pepermunt. Ik neem ook altijd in de tas pepermunt mee of in de jas als ik geen tas meeneem. Nu heb ik genoeg pepermunt dan kan ik bij elke tas een rol pepermunt meenemen. Ben je ook zo gek op pepermunt?

LEVE DE KONING!

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like