Follow:

Fotografie workshop voor Bloggers

Goede dag allemaal! Vorige week zaterdag vertrok ik naar Den Bosch om fotografie workshop mee te doen die door Patty – prettybeautyland.nl en Kevin georganiseerd. Superlief dat Patty mij in Den bosch station heeft opgehaald.
Untitled
Untitled
Heel mooi omgeving waar Kevin woont en daar kregen wij wat drinken en eten en samen met alle bloggers. Daarna legde Kevin uit over sluitertijd en diafragma. Die ken ik het wel en weet hoe dat werkt, alleen over de puntje let ik nog nooit tot Kevin daarover uitlegde. Nu weet ik het en ik ga volgende keer dat opletten.
Daar ontmoet ik weer met Deb – beautygoddess.nl en andere bloggers Danique – Glambeauty, Natasja – Beautyspots en Bertine – AboutFashion. Superleuk om ook met andere bloggers in echt te ontmoeten.
Untitled
Wat superleuk en fijn is dat wij niet alleen theorie maar gelijk in praktijk doen.

Daarna stonden wij in donkere hall om de producten op foto vast te leggen zonder lampje en zonder flits maakte ik deze foto zoals hieronder. Ik wist het niet dat dit kan en het resultaat zoals hieronder
Untitled
Duidelijk, scherp en mooi. Maar is het beter statief (of op stapel boek) gebruiken, anders krijg je blur foto.
Untitled
Hier was Patty in actie en legde uit hoe maak ze look foto`s. Zo`n lampje is handig om te hebben, alleen jammer van de prijs (prijzig)
Untitled
Kevin en Patty zijn in actie 😉
Untitled
Hier is mij oefeningen spelen met een lamp die ik in de tuin toen de dag donker wordt. Heel om te doen, alleen moet ik hier veel oefeningen vooral als ik Love word met lampje ga maken. Wat ik nog wil leren hoe kan ik met extern flits gebruiken en nachtfoto wil ik ook leren. Terug naar huis kregen wij goodiebag, altijd leuk!. Super lief van Patty. Thanks

Het was leerzaam en gezellig dag. Ik wil nog leren met extern flits!

Op Patty – pretty beautyland voor meer informatie als je Fotografie workshop wilt doen!

Share
Previous Post Next Post

You may also like