Follow:

G.M. Collin Aqua Mask en Marine Collagen

2024-Collin11aaaa

Hoi..hoi…! Zomer is helaas voorbij gevlogen. Het weer wordt iets koud en regen dagen ook nog. Ik ben wel zat met het weer Hopelijk komende weken lekker droge weer en liefst natuurlijk de zon schijnt ook. Maar goed…genoeg over het weer. Nu is het perfecte moment om extra aandacht te besteden aan het hydrateren van de huid. Vandaag laat ik jullie twee producten van het merk G.M. Collin namelijk Aqua Mask en Marine Collagen. Dit merk is eigenlijk niet meer nieuw voor mij want een tijdje terug heb ik van dit merk, terug lezenG.M. Collin Aqua Mask

2024-Collin11aa G.M, Collin Aqua Mask (€51,95) zit in een tube met klikbare dop. Handig systeem, love it dan de dop die moet gedraaid wordt als je het moet openmaken. Dit vochtmasker, doordrenkt met essentiële mineralen, heeft een verfrissende geltextuur. Het masker biedt intense, onmiddelijke en langdurige hydratatie, regenereert en versterkt de huidbarrière en verzacht en herstelt zichtbaar de soepelheid van de huid.Br> De masker heeft doorzichtige blauwe kleur, geelachtige masker. Het smeert makkelijk en ongeveer 10-15 minuten laten drogen daarna spoel je af met lauw warm water. Het is fijne masker maar ik merk niet zo veel. Mijn huid is wel lekker zacht zoals andere masker die ik heb ooit gebruikt. Voor de prijs verwacht toch iets meer resultaat.

G.M. Collin Marine Collagen

2024-Collin11aaa G.M. Collin Marine Collagen heeft handige verpakking. Volgens G.M. Collin is deze licht getextureerd antiverouderingscrème: Vermindert de zichtbare tekenen van huidveroudering en revitaliseert de huid. Verzacht en vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels voor een jonger uitziende huid. Verjongt en verstevigt de huid door te hydrateren.
Een pomp is voor mij gezicht voldoende. De crème vind ik iets aan de dikke kant maar crèmeachtig daardoor het smeert heerlijk makkelijk en trekt goed in de huid. Deze crème kan je in de avond en in de morgen aanbrengen. Handig zo`n crème. Je hoeft dus geen nachtcrème nodig. Handig om mee te nemen voor op vakantie of weekendje weg. Mijn huid voelt gehydrateerd de hele dag, zacht en soepel aan. Ik merk dan mijn huid heerlijk rust, stralend eruitzien. 2024-Collin11a Beide producten zijn fijn maar de Marine Collagen is mij favoriet. Ik merk dat mijn huid heerlijk zacht, soepel aanvoelen en gehydateerd. Mijn huid is erg blij met deze crème. Ken je deze producten?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge