Follow:

Gelukkig nieuw jaar 2008

Morgen alweer de laatste dag van 2007. Effe een kleine terugblik op het afgelopen jaar.
Het was een langzaam, niet zo druk, maar ook een beetje mooi jaar. Vorig jaar met oud stapten we uit vliegtuig, in de avond viel ik slapen terwijl myn man op nieuw jaar tijd in eentje te wachten. En nieuw had ik geen baan. Een paar maanden later werkte ik via uitzendbureau. In de zommer kreeg ik vaste baan. Het begon werkte ik 3 dagen per week maar het was te zwaar voor mijn dus verder werkte ik 2 dagen maar per week. Voordat my werkcontract afgelopen was, ging ik met die zwaar werk stoppen. Het was veel te zwaar voor mij. Dus eind van dit jaar ben ik alweer werkloos net als vorige desember 2006. En dat is in een jaar tijd allemaal veranderd!

In 2008 wordt ook weer een spannend jaar, speciaal voor mezelf! Echt iets om naar uit te kijken. Verder…. hoop ik weer veel leuke dingen te gaan doen met families en vrienden. Zoveel mogelijk genieten van alle grote en kleine dingen die in 2008 komen gaan!

Ik wens jullie in ieder geval allemaal een fijne jaarwisseling
en een gezond, gelukkig en goed 2008!!

Share
Previous Post Next Post

You may also like