Follow:

gewonnen cute 3D lampje Mr.Maria

 photo 8june20151aa_zps1bepac9l.jpg
Een tijdje geleden kreeg ik berichtje van blogmama.nl dat ik van mr.maria heb gewonnen. Superleuk natuurlijk. Een paar dagen daarna bezocht ik mr. maria website en gelijk leuks maken voordat de code ongeldig is. Helaas pindakaas de site werkte het niet. Email gestuurd en nog steeds niet werken. Een paar dagen verder werkt het gelukkig wel. Bestelling plaatsen! Wachten wachten nog geen pakketje. Email gestuurd en order was verzonden. Ok…waiting dan maar! Nog geen pakketje binnen, weer email sturen en het pakketje kwijt dan ze maakt weer en verzenden. Weer nog geen pakketje binnen tot eindelijk op 8 june was hij binnnen. DJ mocht zelf openen en DJ is happy!

 photo 8june20151a_zpsoxyje40i.jpg
Ik heb voor Anana gekozen en ik heb tekst toegevoegd “You are my sunshine” “I love you to the moon and back” “Dream big little boy”. Deze cute 3D lampje kost €79 en er zijn in vijf cute things zoals hier.

Thanks blogmama dat ik hem heb gewonnen.

Share
Previous Post Next Post

You may also like