Follow:

Gewonnen op BlogvanFemke


Toen ik naar Blog van Femke ging kijken, las ik myn naam… ja….ik heb mooi prijs gewonnen. Ik gelooft niet van en met grote ogen keek ik weer. Ja…dat is my naam Dhini. Oooohhhh ben erg superblij…blij… :yay: Ik riep gelijk….Ik heb gewonnen…Arjoooo….Ik heb prijs gewonnen. wat heb je gewonnen…vroeg hij, ff wachten…ik moest ff nog een keer kijken…en ja…dat ben ik….. :dance: Ik ging gelijk email sturen met my gegeven natuurlijk en vandaag is my prijs binnen. Dat is snel he…!

Super mooi armbandje. De armbandje van LovestoendJewels mocht ik kiezen zilver of goud en ik heb voor goud gekozen. Ik ben super duper blij. Heel erg bedankt Femke :blowkiss:

[tip]Femke heeft andere winactie geregeld en dus neem haar site een kijken.[/tip]

Fijne avond allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like