Follow:

Gewonnen via Kruidvat instagram

2019-Kruidvatgewonnen6a
Op kruidvat instagram is er atlijd #woensdagwindag en ik heb natuurlijk altijd meegedaan met hoop dat ik ooit win. En gisteren kreeg ik leuke berichtje via DM dat ik heb gewonnen. Yay..superleuk! Zelf heb ik unboxing in mij insta story gedaan en ook de inhoud heb ik al laten zien. Toch graag laat ik hier in mij blog nog een keer zien.

2019-Kruidvatgewonnen6aa
Toen ik het berichtje las, geloofde ik niet dat ik heb gewonnen. Ik heb Make-up Revolution pakketje gewonnen. Prachtig make-up spullen van het merk Make-up Revolution. Ik heb niet zo veel van dit merk dus heel erg blij mee. Nu is er ook erg leuk woensdagwindag op instagram Kruidvat maar dit keer doe ik niet mee want tja net gewonnen. Ik gun voor andere deelnemers. Zeker ga ik weer andere woensdagwindag winactie meedoen.

Heb je ook meegedaan?

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Gewonnen. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like