Follow:

Gisteren om 22.00

Zoals op my vorige blogpost dat Ik om 22.00 op 24jun09 moest de Pregnyl spuiten.

Dat Ik heb gisterenavond de Pregnyl in my buik gespuiten. Maar eerst ging Ik terug kijken naar de intructies die Ik in myn camera omdat Ik was bang vergeten wat allemaal moest doen. Gisteren middag toen Ik met myn lieve schoonmoeder in zknhuis waren, kreeg Ik intructies hoe moest Ik de Pregnyl gebruiken en om niet vergeten, maakte Ik filmpje van en dat myn lieve schoonmoeder met myn camera deed :pict: Dank je wel Ma :blowkiss:

Toen Ik de injectie in my buik deed, voelde Ik niet zo pijn maar toen de dop om de vloestof eruit in myn buik dat deed echt zeer.

Nu als Ik myn buik op die plek duw, dat doet nog zeer. En voel Ik me slap. Vanmorgen moet Ik helaas naar xtra werk gaan 🙁 Maaaaaar gelukkig andere werk vrij :yay: Dus nu Ik kan lekker rustig thuis en geniet van het weer :sun: Voordat geniet van het weer, Ik heb net klaar huis schoonmaken dan nu kan ff achter PC zitten :compy: 😉
Ik heb net myn lieve moeder gebeld en vertel dat Ik morgen ochtend inseminatie doe. Ze zei “Ik ga voor jullie bidden (Ik weet dat doe myn lieve moeder elke dag voor ons allemaal) dat het alles goed gaat en s6”. “Dank u wel Bu (Mam)” zei Ik.
Verder vertelde Ik dat er weer email (voor tweede keer in de korte tijd :yes: ) van Ewie, in haar email

“Ewie g sibuk, dan sehat2 aja
….. ya setuju. Makasih

Ewie beetje druk en ben Ik goed
…. ja mee eens. Dank je wel”.

My email voor haar was

“Dank je wel dat je antwoord e-mail en met ons niet vergeten. We zijn erg blij dat er nieuws van jou hoewel maar een beetje schrijven.

Ver weg in het oog, dichtbij in de buurt van het hart, maar het is beter toch dichtbij in de ogen, dichtbij in de buurt van het hart, toch?! Ben je mee eens?”

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like