Follow:

Happy list #2

Happy List

De titel ga ik veranderen van leuke momentjes naar “Happy list”. Ik weet het niet waarom. Vandaag is de laatste dag van de maand en ik zet vandaag dus mij happy momenten/list van deze maand op rijtje.

– Eindelijk zijn wij naar Sauna geweest en dat was heerlijk! Wij hebben nog vier kaarten liggen. De andere twee moeten wij wel snel gebruiken want geldig maar drie maanden en wij hebben er zin in. Nu nog de datum en oppas zoeken voor Dj.

Happy List

– Zo blij dat mijn haar iets langer wordt na een paar maandjes terug heel kort geknipt. Kort haar is niks voor mij.

– Ik heb leuks gewonnen, benieuwd ? je vindt hier

– Heerlijk warm voeten dankzij geiten sokjes van Soxs. Happy me!

– Geen speciaal dag, gewoon omdat ik ben gek op gourmetten en dus wij hebben samen thuis gegourmet. Ik hou ervan.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hZ_u5utvqMg[/youtube]
– Naar Stef Bos concert. Dat is lang geleden voor mij

– Ik ben echt superblij toen ik mail las dat ik twee huishoudbeurs kaarten heb gewonnen, alleen jammer kan ik niet gaan. Maar ik heb wel twee andere mensen blij gemaakt. Dat ben ik heeeeeeel erg blij mee

– Ik heb nu drie dekbedovertrek 240×200. De oude dekbedovertrek 200×200 heb ik twee in dezelfde patroon dus eentje heb ik verleng en de andere ga ik als cover bed maken.

– Meestal sluiten wij Djess zijn voorjaarsvakantie naar Ikea te gaan maar deze keer gaan wij naar bioscoop te gaan. Wij kijken naar zijn fav. film Buurman & Buurman. Aje to

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like