Follow:

Harmonie – Dagcreme droog & gevoelige huid

2019-Harmonie4a Harmonie – Dagcreme droog & gevoelige huid zat in de jouwbox 4 die ik al een tijdje terug aan jullie de inhoud jouwbox 4 liet zien. Dit merk kende ik niet. Al een paar dagen heb ik deze dagcrème al gebruik en vandaag blog ik over deze dagcrème. Lees je gauw mee

Harmonie – Dagcreme droog & gevoelige huid €12,99 ( 50ml )

2019-Harmonie4aa 2019-Harmonie4aaa Harmonie – Dagcreme droog & gevoelige huid is op ambachterlijke wijze vervaardigd met biologische plantaardige oliën, waardevolle heilzame kruidextracten en etherische oliën. Met biologische Macademia olie, Sheabutter en Aloë vera extract voedt, hydrateert, beschermt en verzorgt de huid. Harmonie Skin Care producten zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen (parabenen), hormoon verstorende stoffen, paraffine en andere grondstoffen op basis van minerale oliën.
De dagcrème zit in een plastic verpakking. Met een pompsysteem kan je de de crème makkelijk te doseren hoeveelheid heb je nodig. Het ruikt aangenaam naar natuur geur. Deze crème is dik van textuur maar het smeert fijn. De crème trekt goed in huid, geen vettig gevoel achterlaten. Mijn huid voelt heerlijk soepel en zacht aan. 2019-Harmonie4aaaa Een fijne dagcrème. Ik gebruik deze crème na reiniging `s morgens dun aanbrengen. Mijn huid voel lekker zacht aan, zeker aanraden voor als je droge huid hebt. Deze dagcrème is voor droge en of gevoelige huid. Meer producten van dit merk, check hun websiteharmonienatuurcosmetica.nl
Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like