Follow:

Hitam Putih #3 Djess & pappa

Goede morgen….! Altijd moeilijk om leuke titel te verzinnen. Erg vervelend is dat… :bleh: Ik wil niet zeuren maar ik wil zo graag leuke titel kunnen verzinnen. Helaas heb ik geen talent voor :kwaad: Genoeg even mij ei kwijt 😀 Nu wil ik de foto`s van Djess en zijn pappa showen. Als wij gaan fietsen, wil ik altijd even stopen om foto`s te maken van nature of van ons zelf zo die dag deden wij ook. Djess wilde dat wij hem omhoog gooide. Elke keer zei Djess “pappa/mamma atas..atas…wijst zijn vinder omhoog” als wij dat dit hebben gedaan Djess zei verder..lagi…pappa..lagi…(nog eens pappa..nog eens). Djess vindt het erg leuk en wij ook, alleen wij zijn niet zo sterk meer en Djess is zwaarder geworden. Maar wij denken dat dit is nog een kans om dat te doen. Later kunnen wij helemaal niet meer Djess omhoog gooien en natuurlijk terug vangen. Als wij naar de foto`s kijken, wat durfden wij dat te doen. Toch best eng …weet je wat ik bedoel. Maar gelukkig ging allemaal goed en de foto`s ook goed gelukt… :yay:
DjessDjessDjessDjessDjessDjess
Canon 600D + Sigma 70-300mm APO DG Macro

Share
Previous Post Next Post

You may also like